سه‌شنبه ۰۸ فروردين ۱۴۰۲ | Tuesday, 28 March 2023
  • ارتباط با انتخاب
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیک
  • |
  • نظرسنجی
سه‌شنبه ۰۸ فروردين ۱۴۰۲ | Tuesday, 28 March 2023
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
جستجو
ویدئو جدیدترین اخبار پربیننده ترین
لایو خبر عکس خواندنی ها اخبار ویژه
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • ارتباط با انتخاب
  • پیوندها
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • مجله الکترونیک
  • نظرسنجی
  • آرشیو
ویدیو / آب گرفتگی معابر در مناطق شمالی تهران در پی باراش باران

ویدیو / آب گرفتگی معابر در مناطق شمالی تهران در پی باراش باران

ویدیو / افشاگری یک نماینده مجلس: ۱.۵ میلیارد لیتر آمار رسمی قاچاق سالانه سوخت مایع در نیروگاه‌ها ست

ویدیو / افشاگری یک نماینده مجلس: ۱.۵ میلیارد لیتر آمار رسمی قاچاق سالانه سوخت مایع در نیروگاه‌ها ست

ویدیو / بارش شدید باران در خیابان ولی‌عصر تهران

ویدیو / بارش شدید باران در خیابان ولی‌عصر تهران

ویدیو/ توافق ایران-سعودی: پیام چین برای امریکا چیست؟ / روایت وال استریت ژورنال را ببینید

ویدیو/ توافق ایران-سعودی: پیام چین برای امریکا چیست؟ / روایت وال استریت ژورنال را ببینید

ویدیو /  تصاویری دیده نشده از ستاره فوتبال دنیا وقتی مدل بود

ویدیو / تصاویری دیده نشده از ستاره فوتبال دنیا وقتی مدل بود

ویدیو / رئیسی: داشتم رد می شدم به امریکای لاتین بروم، به لاهه در هلند هم رفتم؛ دیدم به میزان پولی که به حقوقدانان‌مان دادیم، اینقدر کاسب نبودیم

ویدیو / رئیسی: داشتم رد می شدم به امریکای لاتین بروم، به لاهه در هلند هم رفتم؛ دیدم به میزان پولی که به حقوقدانان‌مان دادیم، اینقدر کاسب نبودیم

کد خبر: ۷۱۲۲۳۵
تاریخ انتشار: ۰۱ : ۰۸ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۱
اجتماع >> جامعه
پ

عضو شورای انقلاب فرهنگی: در صورت اطمینان از امنیت امتحانات نهایی«تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور» افزایش می‌یابد

قائم مقام و دبیر ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور، با بیان اینکه اگر از امنیت و صحت امتحانات نهایی آموزش و پرورش اطمینان حاصل کنیم، تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور را افزایش خواهیم داد؛ تصریح کرد: به دنبال افزایش میزان تاثیر سوابق تحصیلی در پذیرش نهایی کنکور داوطلبان هستیم. در حال حاضر بر اساس آنچه از قبل تصویب شده میزان تاثیر سوابق تحصیلی تا سقف ۶۰ درصد افزایش خواهد یافت که این میزان باید اضافه شود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایسنا: قائم مقام و دبیر ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور، با بیان اینکه اگر از امنیت و صحت امتحانات نهایی آموزش و پرورش اطمینان حاصل کنیم، تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور را افزایش خواهیم داد؛ تصریح کرد: به دنبال افزایش میزان تاثیر سوابق تحصیلی در پذیرش نهایی کنکور داوطلبان هستیم. در حال حاضر بر اساس آنچه از قبل تصویب شده میزان تاثیر سوابق تحصیلی تا سقف ۶۰ درصد افزایش خواهد یافت که این میزان باید اضافه شود.

 منصور کبگانیان در حاشیه جلسه شورای ستاد راهبری «نقشه جامع علمی کشور» ضمن اعلام این مطلب گفت: صد و شصت و نهمین جلسه شورای ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور برگزار شد و در آن گزارشی در ارتباط با نحوه اجرای نوبت نخست کنکور و مصوبه «سنجش و پذیرش» شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه شد. 

 

کنکور ۱۴۰۲ برای آموزش و پرورش متفاوت بود

وی با بیان اینکه «سازمان سنجش آموزش کشور» و «مرکز سنجش آموزش وزارت آموزش و پرورش» به عنوان مجریان مصوبه «سنجش و پذیرش» شورای عالی انقلاب فرهنگی هستند به نحوی که سهم نمره سابقه تحصیلی برای سنجش و پذیرش متقاضیان ورود به دانشگاه‌ها به صورت ۴۰ درصد تاثیر قطعی است و ۶۰ درصد باقیمانده نیز در اختیار سازمان سنجش آموزش کشور است؛ اظهار کرد: این دو سازمان گزارشی در ارتباط با اجرای این مصوبه در جلسه ارائه دادند.

این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه کنکور ۱۴۰۲ برای آموزش و پرورش، حساس به حساب می‌آید، خاطرنشان کرد: اینطور نباید تصور کرد که کنکور در سال‌های گذشته برای وزارت آموزش و پرورش مهم نبوده باشد اما به دلیل اینکه تاثیر سوابق تحصیلی داوطلبان در کنکورهای گذشته به صورت مستقیم تاثیری در سرنوشت کنکور نداشت و میزان سوابق تحصیلی در کنکور ۱۴۰۲، ۴۰ درصد تاثیر قطعی دارد باید رصد بیشتری از سوی این وزارتخانه بر امتحانات نهایی صورت می‌گرفت. لذا در راستای نظارت بیشتر بر نحوه برگزاری امتحانات آموزش و پرورش، برخی از اعضای شورای انقلاب فرهنگی از حوزه‌های برگزاری امتحانات نهایی آموزش و پرورش بازدید کردند. 

 

برگزاری کنکور در ۴۱۷ شهرستان

قائم مقام و دبیر ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور، درباره حوزه‌های برگزاری نوبت نخست آزمون ورود به دانشگاه‌ها گفت: کنکور در ۴۱۷ شهرستان برگزار شد و تعداد حوزه‌های اصلی برگزاری این آزمون ۵۸۵ مورد بود. حدود ۹۰ هزار نفر به عنوان عوامل اجرایی در برگزاری نوبت نخست کنکور ۱۴۰۲ فعالیت می‌کردند. از تمام دستگاه‌های اجرایی، انتظامی و امنیتی و فرهنگی کشور تشکر می‌کنم چرا که همه برای برگزاری نوبت نخست کنکور با یکدیگر همکاری کردند.

این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه سازمان سنجش به عنوان مجری برگزاری کنکور محسوب می‌شود، ادامه داد: وزارت آموزش و پرورش در ارتباط با برگزاری کنکور با سازمان سنجش آموزش کشور همکاری کرد و سازمان سنجش نیز درخصوص امتحانات نهایی آموزش و پرورش با این وزارتخانه همکاری کرد. 

 

محدودیت‌هایی در قبال نوبت نخست کنکور ۱۴۰۲ وجود داشت

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به دونوبته شدن کنکور از سال جاری خاطرنشان کرد: بر این اساس، داوطلبان محدودیتی برای شرکت در ۲ نوبت کنکور ندارند و می‌توانند شانس خود را هر دو نوبت امتحان کنند. داوطلبانی که در هر ۲ نوبت شرکت می‌کنند، می‌توانند از هر آزمون که نتیحه بهتری دارد، بهره ببرند. نتیجه هر آزمون به مدت ۲ سال اعتبار دارد. 

 کبگانیان درباره مشکلات مرتبط با برگزاری نوبت نخست کنکور ۱۴۰۲ گفت: وقوع زلزله شهرستان خوی قبل از برگزاری کنکور، از مشکلات مرتبط با برگزاری کنکور بود. وزارت کشور درخصوص برگزاری کنکور با ما همکاری کرد و تیم‌های ویژه‌ای در راستای تسهیل برگزاری کنکور در شهرستان زلزله زده در اختیار ما قرار داد. من از وزارت کشور برای اقدامات انجام شده، تشکر می‌کنم. 

 

طراحی بانک سؤالات آموزش و پرورش کامل شده است

وی با بیان اینکه برخی از جوسازی‌ها از تقلب در امتحانات نهایی آموزش و پرورش حکایت می‌کرد، تصریح کرد: امسال امتحانات نهایی آموزش و پرورش برخلاف جوسازی‌ها در حد قابل قبولی برگزار شد.

کبگانیان ادامه داد: طراحی بانک سؤالات آموزش و پرورش کامل شده است. پیش از این نیز وزارت آموزش و پرورش از بانک سؤالات برخوردار بود اما به دلیل اینکه تاثیر سوابق تحصیلی به طور قطعی نبود، به شکل جدی توجهی به این بانک سؤالات نشده بود. سؤالات امتحان نهایی به صورت تشریحی است و به همین دلیل نیازمند تخصص خاص است. از نظر ما طراحی و کیفیت سؤالات امتحان نهایی خوب و استاندارد بود. 

عضو شورای انقلاب فرهنگی با بیان اینکه طراحان سؤالات امتحان نهایی نیز مانند طراحان سؤالات کنکور قرنطینه شدند، توضیح داد: فقط طراحان سؤالات قرنطینه نشدند، بلکه سؤالات هم در قرنطینه نگهداری می‌شدند. تمام سؤالات امتحانی رمزگذاری شدند و توزیع اوراق امتحانی به صورت الکترونیک بود. توزیع الکترونیک اوراق امتحانی، ستاد اجرای طرح جامع نقشه علمی کشور را قانع کرد که اوراق امتحانی بدون خطا و سوگیری تصحیح می‌شود. 

 وی درباره توزیع الکترونیک اوراق امتحانی اظهار کرد: به دلیل اینکه سؤالات امتحانات نهایی به صورت تشریحی است، می‌بایست توسط نیروی انسانی تصحیح شود. در همان لحظه که اوراق امتحانی تصحیح می‌شود، برگه امتحانی برای تصحیح به استان‌های دیگر ارسال می‌شود. مصححی که برگه را به صورت الکترونیک دریافت می‌کند، نمی‌داند که آن برگه متعلق به کدام استان یا شهرستان است. اگر اختلاف فاحشی میان نمرات برگه کتبی و توزیع الکترونیک وجود داشته باشد، شناسایی می‌شود. همچنین راهکارهای فنی برای شناسایی تخلفات وجود دارد. 

کبگانیان درباره امکانات وزارت آموزش و پرورش برای برگزاری امتحانات نهایی گفت: وزارت آموزش و پرورش برای برگزاری امتحانات نهایی به امکاناتی مانند «جمر» و «اسکنر» نیاز داشت که ما برای این موضوع از آنها حمایت کردیم.

 

کنکور ۲ مرحله‌ای نشده است

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره نحوه اجرای نوبت نخست کنکور ۱۴۰۲ گفت: سازمان صداو سیما درخصوص برگزاری ۲ نوبت کنکور در سال اشتباه کرده است و اینطور اعلام می‌کند که کنکور ۲ مرحله‌ای شده است. کنکور ۲ مرحله‌ای نشده اما ۲ بار در سال برگزار می‌شود. اعلام ۲ مرحله‌ای شدن کنکور از سوی صدا و سیما موجب ایجاد جو روانی منفی شده است. من از گویندگان صدا و سمیا میخواهم که این اشتباه را اصلاح کنند.

لینک کوتاه
ارسال به تلگرام
بازید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
گزارش خطا
0
وب گردی
کدام بسته اینترنتی بهتر است؟!

کدام بسته اینترنتی بهتر است؟!

ضرر مالی روزانه ۲۰ میلیاردی با برگزار نشدن کنسرت‌ها / ۵ اتفاق مهم که در دنیای موسیقی افتاد

ضرر مالی روزانه ۲۰ میلیاردی با برگزار نشدن کنسرت‌ها / ۵ اتفاق مهم که در دنیای موسیقی افتاد

واکنش پیکه به اتهام‌ جنجالی علیه بارسلونا؛ ما هرگز داور نخریدیم

واکنش پیکه به اتهام‌ جنجالی علیه بارسلونا؛ ما هرگز داور نخریدیم

رونالدو در پرتغال مغز همه را به کار گرفت!

رونالدو در پرتغال مغز همه را به کار گرفت!

رقابت مجریان سیما بر سر تحویل سال/ مجریان پرکار، در این ویژه برنامه‌ها چه کسانی هستند؟

رقابت مجریان سیما بر سر تحویل سال/ مجریان پرکار، در این ویژه برنامه‌ها چه کسانی هستند؟

دختر۸ ساله، ماجرای کشته شدن برادر ۶ ساله اش به دست نامادری را فاش کرد

دختر۸ ساله، ماجرای کشته شدن برادر ۶ ساله اش به دست نامادری را فاش کرد

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر:
رپورتاژ / تریبون 2
تصاویر
۱/۴
۱/۴
تصاویر: جشنواره اقوام ایران زمین

تصاویر: جشنواره اقوام ایران زمین

۲/۴
تصاویر: عروسی سنتی ایل بختیاری

تصاویر: عروسی سنتی ایل بختیاری

۳/۴
تصاویر: مسافران نوروزی ساحل فرح آباد

تصاویر: مسافران نوروزی ساحل فرح آباد

۴/۴
تصاویر: کشتی سنتی مهاجرین افغانستانی‌

تصاویر: کشتی سنتی مهاجرین افغانستانی‌

خرید و فروش بیتکوین
ببینید!

ویدیو / مهمان تازه مسلمان شده شبکه سه: من الکل میخوردم، گل میکشیدم

ویدیو / کارشناس صداوسیما: آرایشگری که ریش مردان را می‌تراشد "گناه" کرده

ویدیو / پزشک «مادر ۱۴ ساله» به انتقاد‌ها پاسخ داد

ویدیو / کارشناس صداوسیما: یک شهروند اروپایی به من گفت ایران امید ماست

ویدیو / انتقاد همسفر رئیسی در نیویورک: این مردم عیال خدایند؛ آقایان دولت و مجلس کجایند؟

ویدیو / توقف مسابقه‌ فوتبال در انگلیس برای افطار کردن بازیکنان مسلمان

ویدیو / خودروساز چینی XPeng در حال آزمایش کامل یک خودروی الکتریکی پرنده

آرشیو
خرید و فروش بیتکوین
پربازدیدها
روز هفته ماه سال

ویدیو / صحبت‌های مازیار لرستانی درباره ازدواج و تبریک پدرش: من الان یک پسر ۱۵ ساله ام

معاون وزارت دادگستری: تدبیر کردیم که اگر یک ایرانی خواست از کشور خارج شود، بتواند به راحتی اموال خود را بفروشد

طرح جدید مجلس: آموزش همگانی برای همه افراد ۷ تا ۵۰ سال / جریمه نقدی برای کسانی که در مهلت قانونی آموزش نمی بینند/ از آموزش مفاهیم دینی تا نحوه استفاده از وسایل ارتباط جمعی

ویدیو / پزشک «مادر ۱۴ ساله» به انتقاد‌ها پاسخ داد

ویدیو / رئیسی: رشد اقتصادی در ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱، ۵ و خُرده‌ای یا ۴/۴ درصد بوده؛ متوسطش را بگیریم، می‌شود ۴ درصد

خودرو‌های سواری از قاعده واردات خودرو‌های دست دوم حذف شد

ویدیو / کارشناس صداوسیما: آرایشگری که ریش مردان را می‌تراشد "گناه" کرده

ظریف هشدار داده بود اما... / وقتی وزیر خارجه، فردی در سطح چهره‌های شناخته شده ملی نباشد، وضعیت مثل امروز وزارت خارجه می‌شود

ویدیو/ لحظه وقوع زلزله شدید در پاکستان

قیمت طلا و سکه، امروز ۵ فروردین ۱۴۰۲

۱۴ سلبریتی مسلمان مشهوری که در ماه رمضان روزه می‌گیرند

تماشا کنید: نقشه خطرناک باکو برای ایران / چرا احداث کریدور زنگزور، ایران را به خطر می اندازد؟

ویدیو / رقص آذری احسان علیخانی با گروهی که سال گذشته رقص آنها در «عصر جدید» سانسور شده بود

ویدیو / صحبت‌های مازیار لرستانی درباره ازدواج و تبریک پدرش: من الان یک پسر ۱۵ ساله ام

قیمت دلار در بازار مبادله ارز، امروز شنبه ۵ فروردین ۱۴۰۲

سامانه ثبت‌نام خودرو‌های داخلی دوشنبه ۷ فروردین برای جاماندگان بازگشایی می‌شود

ویدیو / اعدام صحرایی سرباز اوکراینی پس از بیان «افتخار برای اوکراین!»

ویدیو / روبرو شدن ناگهانی خبرنگار صدا و سیما با تفنگدار دریایی آمریکایی که فارسی بلد بود

ویدیو / سعید قاسمی خطاب به رئیسی: عزیزم! قیمت خیار و گوجه را هم نتوانستی کنترل کنی

لحظه دقیق تحویل سال ۱۴۰۲

پاسخ سعید جلیلی به اظهارنظر یک دانشجو که گفت «خیلی بی عرضه اید که نمی توانید امنیت را تامین کنید» / جلیلی: «هماوردی تمدنی» در حال شکل گرفتن است!

ویدیو / سیلی زدن کشتی گیر جمهوری آذربایجان به حریف ارمنستانی

ویدیو / رهبر حزب مخالف اردوغان از تبار ایرانی اش می‌گوید

ویدیو / خنده حضار به وزیر خارجه روسیه در یک کنفرانس بین المللی

دایی مهسا امینی: مهسا کاملاً سالم بود؛ بیماری قلبی مادرزادی او دروغ مطلق است

ویدیو / واکنش امیر قطر به برد ایران مقابل ولز

شرط تحویل آپارتمان ۱۵۰ متری در نیاوران به رضا رویگری / مجری صداوسیما: مالک منزل گفته خانه را با چند پرستار آماده کرده‌ام؛ فقط رضا باید تنها بیاید / وقتش رسیده بگویم که چقدر به رضا ظلم شده / او مدت‌هاست که در روابط‌ش دچار مشکل شده / مو‌های رضا به طرز عجیبی سوزانده شده بود؛ به گریمور گفتم جوری درست کن که فکر کند مو دارد

ویدیو / آزار و اذیت شیطانی دختر دانشجو توسط این ۵ آدم‌ربا

ساعت و تاریخ بازی ایران - آمریکا

ویدیویی که پلیس از مهسا امینی منتشر کرد

تماشا کنید: خداحافظی ایران با ارس؟ / پروژه «داپ» ترکیه چگونه در سکوت منابع آبی ایران را خشک می کند؟

۱۲ حقیقت شگفت انگیز درباره قوم باستانی آزتک که ثابت می کند جلوتر از زمان خود بودند

خرید و فروش بیتکوین
خواندنی ها
ایلان ماسک: به‌زودی فقط توییت کاربران تأییدشده در زبانه For You توییتر پیشنهاد داده می‌شود

ایلان ماسک: به‌زودی فقط توییت کاربران تأییدشده در زبانه For You توییتر پیشنهاد داده می‌شود

اتاق مخفی‌ که جان یک دختر را نجات داد

اتاق مخفی‌ که جان یک دختر را نجات داد

افزایش امید به مهاجرت از زمین؛ کشف ذخایر حاوی تریلیون‌ها لیتر آب بر روی سطح کره ماه

افزایش امید به مهاجرت از زمین؛ کشف ذخایر حاوی تریلیون‌ها لیتر آب بر روی سطح کره ماه

پیش‌بینی هولناک پدرخوانده هوش مصنوعی: احتمال حذف انسان ها محال نیست

پیش‌بینی هولناک پدرخوانده هوش مصنوعی: احتمال حذف انسان ها محال نیست

خرید و فروش بیتکوین
آخرین اخبار مهمترین عناوین روز

نزدیکی به انتخابات، احیای برجام را برای بایدن سخت تر می کند / امریکا فعلا ترجیح می دهد با توافق آژانس، وضعیت هسته ای ایران فریز شود، همزمان اوضاع موجود برجام هم حفظ شود

عضو مجلس خبرگان: اگر زن‌ها از نظر مالی مستقل شوند خانواده درگیر طغیان می‌شود

رییس بانک مرکزی: برای کاهش تورم به ۲۰ تا ۳۰ درصد برنامه داریم / باید اختیاراتی به بانک مرکزی داده شود

چطور وام ۶۰۰ میلیون تومانی نوسازی مسکن بگیریم؟

هوش مصنوعی برای خبرنگاری موجب برکت است / هر تکنولوژی در زمانی مفید است که بالای سر آن، یک انسان مدبر حضور داشته باشد

ایلان ماسک: به‌زودی فقط توییت کاربران تأییدشده در زبانه For You توییتر پیشنهاد داده می‌شود

اتاق مخفی‌ که جان یک دختر را نجات داد

دو کشته در حمله مهاجم با چاقو به مرکز شیعیان اسماعیلی لیسبون

افزایش امید به مهاجرت از زمین؛ کشف ذخایر حاوی تریلیون‌ها لیتر آب بر روی سطح کره ماه

عضو مجلس خبرگان: اگر زن‌ها از نظر مالی مستقل شوند خانواده درگیر طغیان می‌شود

رییس بانک مرکزی: برای کاهش تورم به ۲۰ تا ۳۰ درصد برنامه داریم / باید اختیاراتی به بانک مرکزی داده شود

ادعای نیروی هوایی اوکراین: سرنگون کردن ۱۲ پهپاد «شاهد» ساخت ایران در شب گذشته

پاسخ یامین پور به انتقادات از مجری گری او در صداوسیما در کنار تصدی معاونت وزارت ورزش: دوست دارم!

آخرین آمار کرونا در ایران، ۸ فروردین ۱۴۰۲: فوت ۲۵ نفر در شبانه روز گذشته / شناسایی ۱۰۷۳ بیمار جدید

صدور حکم اعدام برای ۵ نفر از متجاوزان به دختر دانشجو در مرند

رئیس سازمان خصوصی‌سازی: فرایند اجرایی مولدسازی بعد از تعطیلات نوروز آغاز می‌شود / در بررسی آخرین اصلاحات آیین‌نامه تصمیم جدیدی گرفته نشد

تمدید ثبت نام خودرو برای افرادی که بانک ها نامشان را از قلم انداختند

اینفوگرافیک/ قیمت‌ها امروز، ۸ فروردین ۱۴۰۲ چقدر است؟ / پراید ۳۵۰ میلیون تومان

حسین شریعتمداری: زنانی که حجاب ندارند قانون را زیر پا می‌گذارند؛ می‌توان آن‌ها را آگاه کرد / سال آینده این زنان بی حجاب در معابر را نخواهید دید / با این تصور که امتیازات قابل توجهی به معترضان و سکولار‌ها داده شود مخالفم / ما بر سر اصول مصالحه نمی‌کنیم

۴ کاندیدای ریاست جمهوری ترکیه مشخص شدند

وزیر ارتباطات: محدودیت‌هایی که برای برخی سکو‌های خارجی به وجود آمد خارج از اراده وزارت ارتباطات بود / پیشرفت شبکه ملی اطلاعات از ۲۳ درصد در آغاز به کار دولت به ۶۰ درصد نزدیک شده

مسکو فردا میزبان «امیرعبداللهیان» است

میرسلیم: باید با قناعت و تحمل شرایط، مانع از ایجاد مشکلات شویم / کسانی که پول خود را در حوزه خودرو سرمایه گذاری می‌کنند باعث افزایش قیمت آن شدند

فرمانده نیروی زمینی سپاه در سیستان و بلوچستان: در اغتشاشات اخیر برخی دچار توهم شدند / آستانه تحمل ما امنیت مردم است / اگر کسی بخواهد امنیت را از مردم بگیرد با او به شدت برخورد خواهد شد

آمریکا: علیرغم حملات اخیر شبه‌نظامیان به ماموریت در سوریه ادامه می‌دهیم

وضعیت آب و هوا، امروز ۸ فروردین ۱۴۰۱ / هشدار کاهش ۲۰ درجه‌ای دما / احتمال کولاک و طغیان رودخانه‌ها در ۹ استان

رئیس‌جمهوری چین در تماس با محمد بن سلمان بر حمایت از ادامه مذاکرات ایران و عربستان تاکید کرد

پیش‌بینی هولناک پدرخوانده هوش مصنوعی: احتمال حذف انسان ها محال نیست

ایرانی‌ها ۹۷۲ خانه در ترکیه خریدند

پلمب ۲ رستوران معروف و بازداشت برخی در اهواز به دلیل رعایت نکردن قوانین در ماه رمضان

تماس تلفنی مشاور امنیت ملی هند با شمخانی درباره بندر چابهار و مشارکت دهلی در تکمیل کریدور شمال - جنوب

در اقدامی بی‌سابقه، رئیس جمهور پیشین تایوان با وعده «صلح» وارد چین شد

علم‌الهدی: امروز عده‌ای خواهان مذاکره با غرب هستند؛ در زمان پیامبر (ص) هم عده‌ای به دنبال سازش بودند / این‌طور نیست که فکر کنیم همه بدبختی‌ها به خاطر مقابله با باطل است

ادعای ‏وزیر ارتباطات: از آغاز دولت سرعت اینترنت ۷۵ درصد افزایش داشته است

شمخانی: برخی کشور‌ها با سوء استفاده از رخداد‌های مشکوک بدنبال ایجاد سوءتفاهم در روابط میان تهران و دوحه هستند / هیچ محدودیتی برای گسترش مناسبات با کشور‌های همسایه قائل نیستیم

آخرین آمار کرونا در ایران، ۷ فروردین ۱۴۰۲: فوت ۲۹ نفر در شبانه روز گذشته / مبتلایان جدید چهار رقمی شدند

فائزه هاشمی به مرخصی آمد

خودرو‌های سواری از قاعده واردات خودرو‌های دست دوم حذف شد

آذری جهرمی در واکنش به طرح جدید مجلس درباره حجاب: مطابق کدام فقه، دیه ۹۰۰ میلیون تومان و جریمه بی حجابی می‌تواند ۳ میلیارد تومان باشد؟

آرشیو
خرید و فروش بیتکوین
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"
کد خبر: ۷۱۲۲۳۵
تاریخ انتشار: ۰۱ : ۰۸ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۱
اجتماع >> جامعه
پ

عضو شورای انقلاب فرهنگی: در صورت اطمینان از امنیت امتحانات نهایی«تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور» افزایش می‌یابد

قائم مقام و دبیر ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور، با بیان اینکه اگر از امنیت و صحت امتحانات نهایی آموزش و پرورش اطمینان حاصل کنیم، تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور را افزایش خواهیم داد؛ تصریح کرد: به دنبال افزایش میزان تاثیر سوابق تحصیلی در پذیرش نهایی کنکور داوطلبان هستیم. در حال حاضر بر اساس آنچه از قبل تصویب شده میزان تاثیر سوابق تحصیلی تا سقف ۶۰ درصد افزایش خواهد یافت که این میزان باید اضافه شود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایسنا: قائم مقام و دبیر ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور، با بیان اینکه اگر از امنیت و صحت امتحانات نهایی آموزش و پرورش اطمینان حاصل کنیم، تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور را افزایش خواهیم داد؛ تصریح کرد: به دنبال افزایش میزان تاثیر سوابق تحصیلی در پذیرش نهایی کنکور داوطلبان هستیم. در حال حاضر بر اساس آنچه از قبل تصویب شده میزان تاثیر سوابق تحصیلی تا سقف ۶۰ درصد افزایش خواهد یافت که این میزان باید اضافه شود.

 منصور کبگانیان در حاشیه جلسه شورای ستاد راهبری «نقشه جامع علمی کشور» ضمن اعلام این مطلب گفت: صد و شصت و نهمین جلسه شورای ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور برگزار شد و در آن گزارشی در ارتباط با نحوه اجرای نوبت نخست کنکور و مصوبه «سنجش و پذیرش» شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه شد. 

 

کنکور ۱۴۰۲ برای آموزش و پرورش متفاوت بود

وی با بیان اینکه «سازمان سنجش آموزش کشور» و «مرکز سنجش آموزش وزارت آموزش و پرورش» به عنوان مجریان مصوبه «سنجش و پذیرش» شورای عالی انقلاب فرهنگی هستند به نحوی که سهم نمره سابقه تحصیلی برای سنجش و پذیرش متقاضیان ورود به دانشگاه‌ها به صورت ۴۰ درصد تاثیر قطعی است و ۶۰ درصد باقیمانده نیز در اختیار سازمان سنجش آموزش کشور است؛ اظهار کرد: این دو سازمان گزارشی در ارتباط با اجرای این مصوبه در جلسه ارائه دادند.

این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه کنکور ۱۴۰۲ برای آموزش و پرورش، حساس به حساب می‌آید، خاطرنشان کرد: اینطور نباید تصور کرد که کنکور در سال‌های گذشته برای وزارت آموزش و پرورش مهم نبوده باشد اما به دلیل اینکه تاثیر سوابق تحصیلی داوطلبان در کنکورهای گذشته به صورت مستقیم تاثیری در سرنوشت کنکور نداشت و میزان سوابق تحصیلی در کنکور ۱۴۰۲، ۴۰ درصد تاثیر قطعی دارد باید رصد بیشتری از سوی این وزارتخانه بر امتحانات نهایی صورت می‌گرفت. لذا در راستای نظارت بیشتر بر نحوه برگزاری امتحانات آموزش و پرورش، برخی از اعضای شورای انقلاب فرهنگی از حوزه‌های برگزاری امتحانات نهایی آموزش و پرورش بازدید کردند. 

 

برگزاری کنکور در ۴۱۷ شهرستان

قائم مقام و دبیر ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور، درباره حوزه‌های برگزاری نوبت نخست آزمون ورود به دانشگاه‌ها گفت: کنکور در ۴۱۷ شهرستان برگزار شد و تعداد حوزه‌های اصلی برگزاری این آزمون ۵۸۵ مورد بود. حدود ۹۰ هزار نفر به عنوان عوامل اجرایی در برگزاری نوبت نخست کنکور ۱۴۰۲ فعالیت می‌کردند. از تمام دستگاه‌های اجرایی، انتظامی و امنیتی و فرهنگی کشور تشکر می‌کنم چرا که همه برای برگزاری نوبت نخست کنکور با یکدیگر همکاری کردند.

این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه سازمان سنجش به عنوان مجری برگزاری کنکور محسوب می‌شود، ادامه داد: وزارت آموزش و پرورش در ارتباط با برگزاری کنکور با سازمان سنجش آموزش کشور همکاری کرد و سازمان سنجش نیز درخصوص امتحانات نهایی آموزش و پرورش با این وزارتخانه همکاری کرد. 

 

محدودیت‌هایی در قبال نوبت نخست کنکور ۱۴۰۲ وجود داشت

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به دونوبته شدن کنکور از سال جاری خاطرنشان کرد: بر این اساس، داوطلبان محدودیتی برای شرکت در ۲ نوبت کنکور ندارند و می‌توانند شانس خود را هر دو نوبت امتحان کنند. داوطلبانی که در هر ۲ نوبت شرکت می‌کنند، می‌توانند از هر آزمون که نتیحه بهتری دارد، بهره ببرند. نتیجه هر آزمون به مدت ۲ سال اعتبار دارد. 

 کبگانیان درباره مشکلات مرتبط با برگزاری نوبت نخست کنکور ۱۴۰۲ گفت: وقوع زلزله شهرستان خوی قبل از برگزاری کنکور، از مشکلات مرتبط با برگزاری کنکور بود. وزارت کشور درخصوص برگزاری کنکور با ما همکاری کرد و تیم‌های ویژه‌ای در راستای تسهیل برگزاری کنکور در شهرستان زلزله زده در اختیار ما قرار داد. من از وزارت کشور برای اقدامات انجام شده، تشکر می‌کنم. 

 

طراحی بانک سؤالات آموزش و پرورش کامل شده است

وی با بیان اینکه برخی از جوسازی‌ها از تقلب در امتحانات نهایی آموزش و پرورش حکایت می‌کرد، تصریح کرد: امسال امتحانات نهایی آموزش و پرورش برخلاف جوسازی‌ها در حد قابل قبولی برگزار شد.

کبگانیان ادامه داد: طراحی بانک سؤالات آموزش و پرورش کامل شده است. پیش از این نیز وزارت آموزش و پرورش از بانک سؤالات برخوردار بود اما به دلیل اینکه تاثیر سوابق تحصیلی به طور قطعی نبود، به شکل جدی توجهی به این بانک سؤالات نشده بود. سؤالات امتحان نهایی به صورت تشریحی است و به همین دلیل نیازمند تخصص خاص است. از نظر ما طراحی و کیفیت سؤالات امتحان نهایی خوب و استاندارد بود. 

عضو شورای انقلاب فرهنگی با بیان اینکه طراحان سؤالات امتحان نهایی نیز مانند طراحان سؤالات کنکور قرنطینه شدند، توضیح داد: فقط طراحان سؤالات قرنطینه نشدند، بلکه سؤالات هم در قرنطینه نگهداری می‌شدند. تمام سؤالات امتحانی رمزگذاری شدند و توزیع اوراق امتحانی به صورت الکترونیک بود. توزیع الکترونیک اوراق امتحانی، ستاد اجرای طرح جامع نقشه علمی کشور را قانع کرد که اوراق امتحانی بدون خطا و سوگیری تصحیح می‌شود. 

 وی درباره توزیع الکترونیک اوراق امتحانی اظهار کرد: به دلیل اینکه سؤالات امتحانات نهایی به صورت تشریحی است، می‌بایست توسط نیروی انسانی تصحیح شود. در همان لحظه که اوراق امتحانی تصحیح می‌شود، برگه امتحانی برای تصحیح به استان‌های دیگر ارسال می‌شود. مصححی که برگه را به صورت الکترونیک دریافت می‌کند، نمی‌داند که آن برگه متعلق به کدام استان یا شهرستان است. اگر اختلاف فاحشی میان نمرات برگه کتبی و توزیع الکترونیک وجود داشته باشد، شناسایی می‌شود. همچنین راهکارهای فنی برای شناسایی تخلفات وجود دارد. 

کبگانیان درباره امکانات وزارت آموزش و پرورش برای برگزاری امتحانات نهایی گفت: وزارت آموزش و پرورش برای برگزاری امتحانات نهایی به امکاناتی مانند «جمر» و «اسکنر» نیاز داشت که ما برای این موضوع از آنها حمایت کردیم.

 

کنکور ۲ مرحله‌ای نشده است

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره نحوه اجرای نوبت نخست کنکور ۱۴۰۲ گفت: سازمان صداو سیما درخصوص برگزاری ۲ نوبت کنکور در سال اشتباه کرده است و اینطور اعلام می‌کند که کنکور ۲ مرحله‌ای شده است. کنکور ۲ مرحله‌ای نشده اما ۲ بار در سال برگزار می‌شود. اعلام ۲ مرحله‌ای شدن کنکور از سوی صدا و سیما موجب ایجاد جو روانی منفی شده است. من از گویندگان صدا و سمیا میخواهم که این اشتباه را اصلاح کنند.

رازیانه د
رومیس د
ارسال به تلگرام
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"