کد خبر: ۷۲۱۷۶۳
تاریخ انتشار: ۱۱ : ۱۸ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۲
نیروی انتظامی:

پلیس در اقدامی ابتکاری، با استفاده از دوربین‌های هوشمند در معابر، ناقضین قانون حجاب را شناسایی می‌کند / سپس پیام اخطار ارسال می‌کند؛ آن‌ها را نسبت به عواقب تکرار جرم مطلع می‌کند

فراجا اعلام کرد: در اقدامی ابتکاری پلیس به جهت جلوگیری از بروز هر گونه تنش و تزاحم با هموطنان در برقراری قانون حجاب، با استفاده از ابزار و دوربین‌های هوشمند در اماکن و معابر عمومی، نسبت به شناسایی افراد هنجارشکن اقدام و با ارسال مستندات و پیام اخطار به ناقضان قانون حجاب و عفت عمومی، در زمان و مکان مورد نظر، آن‌ها را نسبت به عواقب قانونی تکرار این جرم مطلع می‌کند.
پلیس در اقدامی ابتکاری، با استفاده از دوربین‌های هوشمند در معابر، ناقضین قانون حجاب را شناسایی می‌کند / سپس پیام اخطار ارسال می‌کند؛ آن‌ها را نسبت به عواقب تکرار جرم مطلع می‌کند
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

مهر: پلیس اعلام کرد: با استفاده از ابزار هوشمند در اماکن و معابر عمومی، نسبت به شناسایی افراد هنجارشکن اقدام و با ارسال مستندات و پیام اخطار به ناقضان قانون حجاب، آنها را مطلع می‌کنیم.

فراجا اعلام کرد: در اقدامی ابتکاری پلیس به جهت جلوگیری از بروز هر گونه تنش و تزاحم با هموطنان در برقراری قانون حجاب، با استفاده از ابزار و دوربین‌های هوشمند در اماکن و معابر عمومی، نسبت به شناسایی افراد هنجارشکن اقدام و با ارسال مستندات و پیام اخطار به ناقضان قانون حجاب و عفت عمومی، در زمان و مکان مورد نظر، آنها را نسبت به عواقب قانونی تکرار این جرم مطلع می‌کند.

نظرات بینندگان
captcha