arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۷۲۹۰۳۲
تاریخ انتشار: ۰۸ : ۲۳ - ۱۶ خرداد ۱۴۰۲

شرکت جدید ایلان ماسک ارزشمندتر شد؛ پنج میلیارد دلار افزایش ارزش «نیورالینک» در کمتر از دو هفته

سهام شرکت نوبنیاد «نیورالینک» متعلق به ایلان ماسک که دو سال پیش با هدف گسترش کاشت تراشه در مغز تاسیس شد، با رشدی پنج میلیارد دلاری در کمتر از دو هفته، به رقم ۷ میلیارد دلار رسید. پیش‌تر شرکت «نیورالینک»، سازنده ایمپلنت مغزی متعلق به ایلان ماسک اعلام کرده بود که از سازمان نظارت بر غذا و داروی آمریکا برای انجام اولین آزمایش بالینی خود چراغ سبز گرفته است. این تراشه با کمک ربات و از طریق جراحی وارد مغز می‌شود و می‌تواند فعالیت مغز را رمزگشایی کرده و آن را به کامپیوتر متصل کند. به گفته ماسک این تراشه قادر است توانایی‌های از دست رفته مغزی را در افراد، بازیابی کند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

سهام شرکت نوبنیاد «نیورالینک» متعلق به ایلان ماسک که دو سال پیش با هدف گسترش کاشت تراشه در مغز تاسیس شد، با رشدی پنج میلیارد دلاری در کمتر از دو هفته، به رقم ۷ میلیارد دلار رسید.

خبرگزاری رویترز به نقل از منابع آگاه بورس، اعلام کرد ارزش این شرکت تازه تاسیس پس از آن افزایشی شد که ایلان ماسک در ۲۵ ماه مه اعلام کرد سازمان تنظیم مقررات ایالات متحده کارآزمایی بالینی تراشه مغزی شرکت «نیورالینک» را تایید کرده‌ است.

به گزارش این خبرگزاری سهام نیورالینک در روزهای اخیر معادل ۵۵ دلار به ازای هر سهم برای سرمایه‌گذاران بورس عرضه شده است .

کیپ لودویگ، مدیر برنامه پیشین مهندسی عصبی در مؤسسه ملی بهداشت ایالات متحده گفت که او «خوشبینانه» گمان می‌کند تجاری‌سازی ایمپلنت مغزی نیورالینک دستکم ده سال دیگر زمان ببرد.

پیش‌تر شرکت «نیورالینک»، سازنده ایمپلنت مغزی متعلق به ایلان ماسک اعلام کرده بود که از سازمان نظارت بر غذا و داروی آمریکا برای انجام اولین آزمایش بالینی خود چراغ سبز گرفته است. این تراشه‌ با کمک ربات و از طریق جراحی وارد مغز می‌شود و می‌تواند فعالیت مغز را رمزگشایی کرده و آن را به کامپیوتر متصل کند.

به گفته ماسک این تراشه قادر است تواناییهای از دست رفته مغزی را در افراد، بازیابی کند.

نظرات بینندگان