پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
ایسنا: احمد جعفرینسب اظهار کرد: قرارگاه سلامت محور برای اولین بار در سازمان تعزیرات حکومتی راهاندازی شده و به کمک سازمان غذا و دارو رفتیم تا بتوانیم فرآیند توزیع و پخش دارو را در شرکتهای پخش نظارت و بررسی کنیم.
وی اضافه کرد: فعالیت این قرارگاه در همین بازه کوتاه باعث شده که یک شرکت را به دلیل گرانفروشی سه قلم دارو ۱۱۰۰ میلیارد تومان جریمه کند و پرونده آن در مرحله تجدید نظر است.
معاون تعزیرات حکومتی کشورگفت: همه شرکتهای پخش دارو موظفند در سامانه "تیتک" کالای خود را ثبت کنند و چنانچه این کار را انجام ندهند حتما با برخورد تعزیرات حکومتی مواجه خواهند شد.
جعفرینسب ادامه داد: در گشت ویژه تعزیرات به این مساله پرداخت میشود و نیاز به مدت زمان ندارد که بخواهیم نگران باشیم که دارو قرار است در چه فاصله و پروسه زمانی به دست مصرف کننده برسد چون در همان مکان رای صادر خواهد شد.
وی با تاکید براینکه خط قرمز ما سلامت مردم است، بیان کرد: در این راستا جای اغماضی وجود ندارد.
معاون تعزیرات حکومتی کشور در خصوص پرونده سوءاستفاده قاچاقچیان از سهمیه کولبران، گفت: یکی سری از افرادی که به دنبال قاچاق بودند واز سهمیه کولبران استفاده و کالاهایی را به کشور وارد کردند و جای سوال است که این کالاها چگونه به سامانه وارد شده بود که باید مسئولین مرتبط این موضوع را توضیح دهند.
جعفرینسب با بیان اینکه این پرونده کولبران مربوط به استان آذربایجان غربی بوده است، تصریح کرد: این پرونده با قید فوریت که مربوط به قاچاق لوازم خانگی بود بررسی و خاطیان به پرداخت ۴۳۰۰ میلیارد تومان محکوم شدند.
وی تاکید کرد: در بحث قاچاق هیچ اغماضی با دانهدرشتها نخواهیم کرد.