از دست دادن می تواند مشکلات زیادی در زیبایی، جویدن، تکلم و سلامتی ایجاد کند. ایمپلنت دندان بهترین جایگزین برای تمام انواع بی دندانی است که در شرایط خاصی ممکن است امکان انجام ایمپلنت وجود نداشته باشد. در این مقاله به بررسی کاشت دندان بدون ایمپلنت دندان می پردازیم.
به طور اسم کاشت دندان معمولا در کنار ایمپلنت دندان نامبرده می شود زیرا در این درمان پایه از جنس تیتانیوم در درون استخوان قرار می گیرد و به این عملیات کاشت گفته می شود. اما برای بی دندانی روش های دیگری مانند بریج و دندان مصنوعی نیز انجام می شود که جایگزینی دیگر هستند که هیچکدام مزایایی به اندازه ایمپلنت دندان نخواهند داشت.
قیمت کاشت دندان بدون ایمپلنت به دو روش بریج و دندان مصنوعی انجام می شود که هر کدام در شرایط خاصی از بی دندانی استفاده می شود و قیمت کاشت دندان بدون به طور میانگین 3.000.000 الی 30.000.000 تومان هزینه در بر خواهد داشت که این هزینه وابسته به تعداد بی دندانی، نوع درمان و ... تعیین می شود.
البته در نظر داشته باشید ایمپلنت دندان بهترین روش برای جایگزینی دندان از دست رفته است و این دو روش می توانند در آینده مشکلات بسیار زیادی برای شما ایجاد کنند.
در صورتی که امکان ایمپلنت دندان از نظر هزینه برای شما وجود ندارد، می توانید هزینه ایمپلنت دندان خود را به صورت اقساط بلند مدت در کلینیک روشا وجود دارد. در صورتی که به هر دلیل از احساس می کنید، ممکن است نتوانید ایمپلنت دندان انجام دهید، می توانید از مشاوره تخصصی کاملا رایگان آنها استفاده کنید.
بیشتر بخوانید » قیمت ایمپلنت دندان در تهران
معمولاً درمان جایگزین ایمپلنت در شرایط بسیار خاصی که ایمپلنت دندان با مشکل مواجه شود، استفاده می شود. اگر بی دندانی دارید، حتما انتخاب اول خود ایمپلنت دندان قرار دهید. دو روش کاشت دندان بدون ایمپلنت شامل :
بریج دندان یک درمان برای جایگزینی دندان از دست رفته است که در این درمان از دندان های طبیعی مجاور بی دندانی به عنوان تکیه گاه استفاده می شود و یک شبه دندان در آن ناحیه به وجود می آید.
این روش معمولا برای بی دندانی های با تعداد کمتر کاربرد دارد و حتما برای مجاور ناحیه بی دندانی دندان سالم وجود داشته باشد. در این درمان دندان های طبیعی مجاور نیز تراش می خورند و مسلماً کمی طول عمر آنها کاهش پیدا می کند و به مراقبت های بیشتری به نسبت ایمپلنت دندان نیاز دارد. طول عمر مفید بریج های دندانی معمولا بین 7 تا 10 سال است.
دندان مصنوعی یک روش درمانی برای بی دندانی های در تعداد بالا می باشد که در آن یک پروتز در آن ناحیه قرار می گیرد و تکیه گاه آن لثه و بافت نرم است. دندان های مصنوعی معمولا دچار مشکلات لقی و تکلم هستند و در دراز مدت می توانند باعث تحلیل استخوان و لثه بشوند.
بیشتر بخوانید » تفاوت ایمپلنت و دندان مصنوعی
ایمپلنت دندان بهترین درمان برای جایگزینی دندان از دست رفته است و این درمان امروزه می تواند تقریبا بی دندانی در هر تعداد و شرایطی را در بهترین حالت ممکن است درمان کند. این درمان استحکام، طول عمر و قدرت جویدن بسیار بالایی به شما ارائه می دهد و از تحلیل لثه و استخوان شما جلوگیری می کند.
در درمان ایمپلنت دندان معمولاً یک پایه فلزی در درون استخوان شما در طی یک جراحی قرار می گیرد و به مدت زمانی نیاز دارد تا به آن به خوبی جوش بخورد. پس از آن به کمک اباتمنت، روکش بر روی آن قرار می گیرد.
امروزه ایمپلنت های دندانی موفقیتی بالای 97 درصد را دارا می باشند و از بابت کیفیت آن اطمینان خاطر داشته باشد.
همانطور که گفته شد، همیشه اولین انتخاب برای بی دندانی ایمپلنت دندان است. ایمپلنت دندان برای انجام به شرایطی نیاز دارد و برخی عوامل می تواند ایمپلنت دندان را با مشکل مواجه کند. در صورتی که فرد دارای دیابت، پوکی استخوان، ضعف سیستم ایمنی، در معرض اشعه درمانی و .... باشد، حتما درباره کاشت ایمپلنت باید با پزشک مشورت در مورد آن مشورت کند.
شرایط فرد برای انجام ایمپلنت دندان توسط متخصص صرفاً تعیین می شود و این شرایط با بررسی عکس های سه بعدی و معاینه تعیین می شود. البته امروزه ایمپلنت دندان موفقیتی بالای 97 درصد را دارا می باشد و تقریبا برای اکثر افراد امکان انجام ایمپلنت دندان وجود دارد.
ایمپلنت دندان به نسبت بریج و دندان مصنوعی مزایای بسیار زیادی دارد. ایمپلنت دندان در صورت مراقبت صحیح مادام العمر است و استحکام بسیار بالایی دارد. ایمپلنت از تحلیل لثه و استخوان جلوگیری می کند و همچنین زیبایی بسیار بهتری دارد.
تشخیص دقیق کاندیدای مناسب ایمپلنت دندان بودن، توسط متخصص ایمپلنت با معاینه و عکس های مخصوص تعیین می شود اما در شرایط که ادامه به آن می پردازیم، امکان شکست خوردن درمان ایمپلنت بالاتر خواهد بود و باید قبل از انجام با پزشک مشورت نمایند.
1.افرادی که دچار ضعف سیستم ایمنی هستند.
2.افرادی که دچار پوکی استخوان هستند.
3.افرادی که دارای دیابت کنترل نشده هستند.
4.افرادی که مصرف سیگار و دخانیات بالایی دارند.
5.افرادی که در معرض اشعه درمانی هستند.
6.افرادی که رشد فک آن ها تکمیل نشده است و زیر 18 سال هستند.