arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۷۴۸۱۵۱
تاریخ انتشار: ۰۹ : ۱۲ - ۱۳ آذر ۱۴۰۲

وزیر صمت: به نظر من نباید محدودیتی برای واردات لوازم خانگی وجود داشته باشد / شرایط بازار خودرو رو به بهبود است / در مورد کناره‌گیری روسیه از کریدور شمال به جنوب چیزی نشنیده‌ام

وزیر صمت درباره واردات لوازم خانگی گفت: به نظر من در حال حاضر نباید محدودیتی برای واردات وجود داشته باشد که البته این موضوع نیازمند زمینه‌هایی است و باید به سمت بازارسازی و ایجاد بازار رقابت کامل حرکت کنیم.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایسنا: عباس علی آبادی در حاشیه مراسم افتتاحیه نمایشگاه اوراسیا در جمع خبرنگاران، در پاسخ به سوال ایسنا درباره تصمیم‌گیری درباره واردات لوازم خانگی، اظهار کرد: تولید لوازم خانگی یکی از پتانسیل‌های خوب کشور است و ظرفیت‌های خوبی در این زمینه وجود دارد. معتقد هستم می‌توانیم با مقداری کار کردن به نام ارزشمند و زیبنده مردم در منطقه در حوزه تولید لوازم خانگی به روز تبدیل شویم. دیر نخواهید پایید که سازندگان لوازم خانگی ایران در چنین جایگاهی قرار بگیرند.

وی افزود: سرمایه‌گذاری‌های خوبی در این حوزه در حال انجام است. در مجموع وقتی ناترازی در ابعاد کیفی، کمی و تنوع برطرف می‌شود، دلیلی برای محدودیت واردات وجود ندارد. محدودیت واردات معمولا برای فراهم کردن فرصت برای تولیدکنندگان داخلی اعمال می‌شود، اما به نظر من در حال حاضر نباید محدودیتی برای واردات لوازم خانگی وجود داشته باشد. البته این موضوع نیازمند زمینه‌هایی است و باید به سمت بازارسازی و ایجاد بازارهای رقابت کامل حرکت کنیم. در بازار رقابتی کامل نیازی به اعمال محدودیت‌های فیزیکی وجود ندارد.

علی آبادی همچنین با بیان اینکه صنایع باید به سمت تحول عمیق حرکت کنند، گفت: در حال حاضر تلاش وزارت صمت توسعه زیرساخت‌های برقی‌سازی کشور است، چراکه خودروهای آینده خودروهای دیگری خواهند بود. همچنین در حال توسعه زیرساخت‌ها در صنایع کشور و همکاری با کشورهای دیگر هستیم که نیاز به زمان و سرمایه دارد.

وزیر صمت همچنین درباره بازار خودرو گفت: شرایط بازار خودرو رو به بهبود است.

این مقام مسئول همچنین درباره اخبار مربوط به کناره‌گیری روسیه از کریدور شمال به جنوب، گفت: من چنین خبری نشنیده‌ام.

وی با اشاره به علاقه‌مندی ایران و روسیه به توسعه روابط دو کشور، گفت: ارتباط دو کشور محدود به حوزه‌های صنعتی و تجاری نیست و باید توسعه را در مناسبات مردم و ملت‌ها جست‌جو کرد و ارتباط دو کشور باید از این طریق عمیق‌تر شود که توریسم و گردشگری زمینه آن است.

نظرات بینندگان