کیهان نوشت: یک فعال مدعی اصلاحات گفت: افکار مصباح یزدی با افکار امام راحل و رهبری زاویه دارد و عجیب است که وزیر کشور گفته پیرو افکار مصباح یزدی است.
در حالی که حملات هماهنگ به شخصیت والای آیتالله مصباح یزدی(ره) به دستاور کار روزانه منافقین جدید و افراطیون مدعی اصلاحات تبدیل شده، علی صوفی(عضو شورای سیاستگذاری منحله اصلاحطلبان و وزیر دولت خاتمی) به خبرگزاری خبرآنلاین گفت: در مراسم سالگرد فوت مرحوم مصباح یزدی، وزیر کشور مطلبی را عنوان کرد که بنده از تلویزیون شنیدم، آقای وحیدی گفت که دولت پیرو افکار و اندیشههای مصباح یزدی است که این یعنی نفوذ جبهه پایداری زیرا جبهه مذکور هم همین را میگوید که ما وابسته به مصباح یزدی هستیم.
وی افزود: من خودم شنیدم و صداوسیمای جمهوری اسلامی نشان داد که وحیدی در مراسم سالگرد مصباح یزدی گفت که اصلاً در دولت رئیسی پیرو افکار و اندیشههای مصباح یزدی و مجری افکار و ایدههای او هستیم. من همان موقع در خانه احزاب اعتراض کردم و گفتم وقتی وزیر کشور میگوید مجری ایدههای مصباح یزدی هستیم، ایدههای مصباح یزدی کاملاً روشن است و میگوید مردم اصلاً کارهای نیستند. طرفداران مصباح یزدی مطرح میکنند که علاوهبر ولایت مطلقه فقیه باید اطاعت مطلقه هم داشته باشند.
صوفی همچنین گفت: علاوهبر این، یکی از حضرات اعلام کرده که افکار مصباح یزدی با افکار امامین زاویه دارد، یعنی هم با افکار امام خمینی(ره) و هم با افکار رهبر انقلاب زاویه دارد، آن وقت وحیدی به عنوان عضوی از کابینه دولت صراحتاً اعلام کرده که ما پیرو افکار مصباح هستیم، لذا با توجه به اینکه مصباح یزدی معتقد است مردم کارهای نیستند و از طرفی وحیدی اعلام کرده پیرو افکار مصباح یزدی است، چگونه انتخابات را برگزار میکند؟
گزافهگویی این وزیر دولت خاتمی در حالی است که آيتالله مصباح يزدي در طول سالهاي ۴۲ تا ۵۷ با مدرسين حوزه علميه قم همکاری نزدیک داشت و پای بیانیههای سیاسی و انقلابی این مجموعه را امضا کرد؛ تا جایی که از مجموع ۱۰۷ بيانيه جامعه مدرسين حوزه عمليه قم، ۶۰ بيانيه به صورت جمعي صادر شده و فاقد امضاء است اما از ميان ۴۰ بيانيه داراي امضاء، آيتالله مصباح يزدي ۱۶ بيانيه را امضاء كرده؛ در حالي كه آقاي هاشمي رفسنجاني ۶ بيانيه، شهید قدوسي ۱۱ بيانيه و شهيد مفتح نيز ۶ بيانيه را امضاء كردهاند. اولین بيانيهای كه آيتالله مصباح يزدي امضاء كرد، مربوط به بازداشت امام خميني(ره) در سال ۴۲ بود كه در هشتم مهرماه صادر شد. آيتالله مصباح يزدي در ديماه سال ۴۳ بيانيه مربوط به وظيفه وعاظ و سخنگويان مبني بر روشنگري درخصوص بازداشت امام و ياران ايشان را امضاء كرد؛ در بهمن همان سال نيز براي اميرعباس هويدا نخستوزير وقت، نامه سرگشاده فرستاد و نسبت به اوضاع نابسامان كشور تذكر داد و در فروردينماه سال ۴۴ براي پيگيري نامه خود و وضعيت امام راحل(ره) بار ديگر در سال ۴۴ براي نخستوزير نامه فرستاد.
در سال ۵۶ كه مبارزات مردمي عليه رژيم گذشته به اوج خود رسيد، آيتالله مصباح يزدي در ۲۲ ديماه بيانيهاي در اعتراض به فاجعه ۱۹ دي (مصادف با ۲۹ محرم ۱۳۹۸ هجري قمري) امضاء كرد و در ۱۶ فروردينماه سال ۵۷ همراه با جمعي از مدرسين حوزه علميه قم، بيانيهاي درخصوص فجايع يزد صادر كردند و امضای ايشان پاي بيانيه اين جامعه درباره مسائل سياسي روز كه ۲۵ فروردينماه سال مذكور صادر شد، مشاهده ميشود.
آیتالله مصباح نقش اصلی در تولید و انتشار نشریات بعثت و انتقام را برعهده داشت که به تصريح بسياري چهرههاي شاخص از جمله آقايان دعايي و حجتي كرماني، اين نشريه نقش محوري در فعاليتهاي مبارزاتي نيروهاي انقلاب داشت و آقاي هاشمي رفسنجاني با تاكيد بر اينكه بعثت و انتقام بيشتر جنبه سياسي و افشاگرانه داشت. انتشار نشريه مذكور را در آن مقطع محور مبارزات انقلابيون ميداند.
مؤسسه در راه حق و شخص جناب آقای مصباح و برنامههای خوب و سازندهاش آنقدر مورد توجه حضرت امام(قدس سره) بود که از بدو پیروزی انقلاب تا رحلتشان؛ تمام هزینههای برنامههای آموزشی حضرت آیتالله مصباح را مرحمت میکردند. میتوانید از حجتالاسلام صانعی و دیگر عزیزان آگاه از دفتر آن امام بزرگوار بپرسید و امام فرموده بودند که اگر توسعه هم پیدا کند، هزینهها را تامین میکنم.(آیتالله رضا استادی/روزنامه رسالت ۸ شهریور۷۸)
از سوی دیگر در اثبات نفاق مدعیان اصلاحات همین بس که سعی میکنند اندیشههای استاد مصباح را نقطه مقابل امام قرار دهند و حال آن که رهبر انقلاب از ایشان به عنوان مطهری زمانه یاد کردند. متهم کردن ناجوانمردانه آیتالله مصباح به مخالفت با جمهوریت و مردم در حالی است که اشرافیت غربگرای مدعی اصلاحات، بیشتر مخالفت و معارضه را با جمهوریت و رای مردم داشتند و از برپایی شورش و آشوب در این زمینه دریغ نکردند.