arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۷۵۹۵۵۰
تاریخ انتشار: ۲۴ : ۱۹ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۲
رئیس پیشین اتحادیه نانوایان سنگکی تهران:

کاهش چشمگیر سهمیه آرد نانوایی‌ها / نانوا موظف شده هر کیسه آرد که ۱۱۰ تا ۱۱۵ عدد نان سنگک به دست می‌آید را به ۴۰ مشتری بفروشد که به هر نفر حداکثر سه نان می‌رسد / اگر بخواهند نان بیشتری بدهد، سهمیه آرد واحد نانوایی کم می‌شود / این محدودیت از حدود ۱۰ روز پیش اتفاق افتاده / اگر نانوا مجبور باشد آرد را به طور آزاد تامین کند قیمت نان حداقل سه برابر می‌شود

رئیس پیشین اتحادیه نانوایان سنگکی تهران گفت: از هر کیسه آرد باکیفیت ۱۱۰ تا ۱۱۵ عدد نان سنگک به دست می‌آید. حالا نانوا موظف شده این مقدار نان را به ۴۰ مشتری بفروشد که به هر نفر حداکثر سه نان می‌رسد. اگر هم نانوا بخواهد نان بیشتری بدهد گفته می‌شود که فروشش غیرمتعارف است و سهمیه آرد واحد نانوایی کم می‌شود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایلنا: رئیس پیشین اتحادیه نانوایان سنگکی تهران گفت: از هر کیسه آرد باکیفیت 110 تا 115 عدد نان سنگک به دست می‌آید. حالا نانوا موظف شده این مقدار نان را به 40 مشتری بفروشد که به هر نفر حداکثر سه نان می‌رسد. اگر هم نانوا بخواهد نان بیشتری بدهد گفته می‌شود که فروشش غیرمتعارف است و سهمیه آرد واحد نانوایی کم می‌‌شود.
 
اصغر پابرجا، رئیس پیشین اتحادیه نانوایان سنگکی تهران از کاهش چشمگیر سهمیه آرد نانوایی‌ها خبر داد و گفت: شرکت نانی‌نو (ارائه‌دهنده دستگاه‌های هوشمند نانوایی) با این استدلال که نانوایان الگوی پخت نان را رعایت نکرده‌اند سهمیه آرد آنها را به طور قابل‌توجهی کاهش داده است.
 
وی افزود: من در هر 10 روز 16 کیسه آرد دریافت می‌کردم اما حالا سهمیه‌ام به 7.5 کیسه کاهش پیدا کرده است؛ دیگر نانوایان نیز شرایطی مشابه من را دارند.
 
پابرجا ادامه داد: نانی‌نو با قرار دادن یک دستگاه پوز در نانوایی‌ها تعداد نانی را که نانوا می‌پزد و در اختیار مردم قرار می‌دهد کنترل می‌کند اما نمی‌داند که نانوا نمی‌تواند از تعدادی که مشتری می‌خواهد نان کمتری به او بدهد.
 
رئیس پیشین اتحادیه نانوایان سنگکی تهران اظهار کرد: از هر کیسه آرد باکیفیت 110 تا 115 عدد نان سنگک به دست می‌آید. حالا نانوا موظف شده این مقدار نان را به 40 مشتری بفروشد که به هر نفر حداکثر سه نان می‌رسد. اگر هم نانوا بخواهد نان بیشتری بدهد گفته می‌شود که فروشش غیرمتعارف است و سهمیه آرد واحد نانوایی کم می‌‌شود.
 
وی تصریح کرد: استدلالی که برای کاهش سهمیه آرد نانوایی‌ها آورده شده این است که تعداد نان‌هایی که واحدهای نانوایی می‌پزند و می‌فروشند بیش‌تر از میزان واقعی است، در حالی که یک کاسب می‌تواند به دلیل کیفیت نانش مشتری بیشتری داشته باشد.  
 
پابرجا گفت: این محدودیت از حدود 10 روز پیش اتفاق افتاده و در درازمدت می‌تواند به تعطیلی واحدهای نانوایی بینجامد و معیشت نانوا و کارگران نانوایی را به خطر می‌اندازد، اگر سهمیه آرد من تنها 7.5 کیسه بماند، باید ظهر در مغازه را ببندم.
 
وی از بی‌ثمر بودن اعتراض‌ها واحدهای نانوایی به رویه جدید سهمیه‌بندی آرد خبر داد و خاطرنشان کرد: فعلا نانوایی‌ها با ذخیره آردی که برایشان مانده نان موردنیاز مردم را می‌پزند اما تداوم این جریان می‌تواند مردم را در تامین نان به عنوان قوت غالب آنها با مشکل رو‌به‌رو کند.
 
رئیس پیشین اتحادیه نانوایان سنگکی تهران یادآور شد: قیمت آرد آزاد 600 هزار تومان در هر کیسه است در حالی که قیمت هر کیسه آرد یارانه‌ای حدود 50 هزار تومان است، بنابراین اگر نانوا مجبور باشد آرد را به طور آزاد تامین کند قیمت نان حداقل سه برابر می‌شود.
نظرات بینندگان