arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۷۶۳۰۱۷
تاریخ انتشار: ۰۶ : ۱۶ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۲

معاون سازمان تبلیغات: در جمهوری اسلامی نه تنها منعی برای خیلی از امور شادی بخش اتفاق نیفتاده بلکه حتی به جانب افراط نیز رفته‌ایم / اجرای مدل امامت در محله‌ها، کلیدی‌ترین راه حل مشکلات است / مسئولان در جا‌های دیگر میلیارد‌ها دلار هزینه می‌کنند، ولی تا نوبت به مساجد و امامان محله می‌رسد می‌گویند کار شما جهادی است/ اقتصاد انقلاب اسلامی می‌تواند گره‌گشای مشکلات مردم باشد

معاون فرهنگی و امور تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی خاطرنشان کرد: متأسفانه مسؤولان در جاهای دیگر میلیاردها دلار هزینه می‌کنند ولی تا نوبت به مساجد و امامان محله، می‌رسد می‌گویند کار شما جهادی است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

مهر: عزت زمانی با اشاره به اعتراف غربی‌ها درباره عدم موفقیت خود در زمینه تولید شادی، احساس رضایت از زندگی و رفع افسردگی، گفت: هرچه پیوندهای اجتماعی بیشتر باشد، این شادی‌ها پایدارتر است.
 
 حجت الاسلام رضا عزت زمانی معاون فرهنگی و امور تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی در رویداد آرمان ۳ که در مسجد مقدس جمکران برگزار شد، به ارائه بحث جهاد تبیین پرداخت و گفت: رهبر معظم انقلاب بیش از ۴۵۰ بار علنی و در خفا؛ در جلسات عمومی و خصوصی بر اهمیت این موضوع تأکید کرده‌اند.
 
وی با بیان اینکه امروز تمام تلاش‌های ما باید با محوریت جهاد تبیین باشد، به ویژگی‌های جهاد تبیین پرداخت و گفت: اگر فرض کنید همه مشکلات و مسائل اقتصادی هم حل شود باز ضرورت جهاد تبیین به جای خود باقی‌است اگر همه به رفاه اقتصادی هم برسند باز قضیه تبیین و جهاد تبیین به جای خود باقی است و انکار کردنی نیست.
 
معاون فرهنگی و امور تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی ادامه داد: هزاران نفر هستند که به لحاظ مشکلات اقتصادی مشکلی ندارند و یا وضع مالی خوبی دارند اما در بسیاری از مسائل دینی خود و حتی در برخی از مسائل ساده خانوادگی دچار مشکل هستند؛ بنابراین باید در عرصه جهاد تبیین فعالیت داشته باشیم.
 
حجت الاسلام عزت زمانی خاطرنشان کرد: فهم ما این است که علت‌العلل و مهم‌ترین مسأله‌ای که اگر حل شود بقیه مسائل نیز حل خواهند شد یا به راه‌های آسان‌تری در حل مساله خواهیم رسید جهاد تبیین و باز کردن گره‌های ذهنی است؛ گره ذهنی دست بشریت را می‌بندند.
 
وی با اشاره به مساله به عنوان یکی از وظایف اصلی امامان محله، گفت: اگر فناوری حل مساله با محوریت مردم شکل بگیرد «لِیَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْطِ» تحقق پیدا می‌کند. انبیا و پیامبر (ص) همواره بر این قضیه تأکید می‌کردند و تمام سختی‌هایی که برای آن کشیدند نیز به همین منظور بود؛ نقطه کلیدی و درگیری اینجاست که باور کنیم باید از نگاه فردی به جمعی برسیم.
 
معاون فرهنگی و امور تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی تصریح کرد: باید پیوندهای اجتماعی را ارتقا دهیم تا به نقطه «ما می‌توانیم» برسیم و اگر باور نکنیم که اسلام توانایی اصلاح همه امور را دارد، هر چقدر هم مساله حل کنیم باز فایده ندارد.
 
حجت الاسلام عزت زمانی در پاسخ به القائات برخی افراد مبنی‌بر اینکه دین برای ما شادی نمی‌خواهد، گفت: در جمهوری اسلامی نه تنها منعی برای خیلی از امور شادی بخش اتفاق نیفتاده بلکه حتی به جانب افراط نیز رفته‌ایم؛ معتقدیم خیلی از مواردی که به ظاهر شادی آفرین است، طبق اعتراف خود غربی‌ها، افسردگی می‌آورند و اغلب آنها شادی‌های زودگذر هستند.
 
وی تأکید کرد: اگر زاویه نگاه خود را در این موضوع عوض کنیم، خواهیم دید آنچه باعث رضایت از زندگی و شادی می‌شود، در امور دیگری است؛ هرچه پیوندهای اجتماعی را بیشتر باشد، این شادی‌ها پایدارتر است و رضایت عمومی نیز بیشتر خواهد شد.
 
حجت الاسلام عزت زمانی با بیان اینکه در جریان اقتصاد، خانواده باید محور قرار بگیرد، گفت: معتقدیم اقتصاد انقلاب اسلامی، نه این اقتصادی که امروزه نظامات اقتصادی در کشور در حال جریان است و تولید فکر می‌کند، بهترین اقتصادی است که می‌تواند گره‌گشای مشکلات مردم باشد.
 
وی ریشه کلیدی آسیب‌های اجتماعی و بسیاری از مشکلات جامعه را عدم عزت نفس، تنبلی، عدم تحرک و عدم باور به رشد دانست و اظهار داشت: امام محله‌ای که وسط میدان است و برای حل مشکلات تیم تشکیل می‌دهد و با کمک خود مردم در صدد حل آن‌ها برمی‌آید؛ بنابراین اجرای مدل امامت در محله‌ها، کلیدی‌ترین راه حل مشکلات است.
 
معاون فرهنگی و امور تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی خاطرنشان کرد: متأسفانه مسؤولان در جاهای دیگر میلیاردها دلار هزینه می‌کنند ولی تا نوبت به مساجد و امامان محله، می‌رسد می‌گویند کار شما جهادی است.
 
حجت الاسلام عزت زمانی با اشاره به اهتمام برخی از مسؤولان برای حل مشکلات حاشیه شهرها، گفت: برخی فکر می‌کنند مشکلات این سکونت‌گاه‌های غیررسمی، تنها به تکمیل زیرساخت‌ها و با فعالیت‌های عمرانی صرف، حل می‌شود؛ در صورتی که اگر کار را با ایده مناسب پیش نبریم، این نگاه بسته آسیب‌ها را چند برابر خواهد کرد؛ بنابراین تا گره ذهنی باز نشود و مردم پای کار نیایند، حل مساله به درستی اتفاق نخواهد افتاد. به همین دلیل است که رهبر معظم انقلاب در زمینه جهاد تبیین تا این اندازه تأکید دارد.
نظرات بینندگان