arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۷۶۶۴۳۷
تاریخ انتشار: ۲۵ : ۱۶ - ۰۵ اسفند ۱۴۰۲

رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر: کشف ۸ کیلوگرم قارچ جادویی در شرق تهران

سرهنگ حسین باباپور در این‌باره گفت:‌ ماموران پلیس مبارزه با موادمخدر تهران بزرگ به دنبال کسب خبری مبنی بر تبلیغ و توزیع قارچ‌های سمی توهم زا تحت عنوان «مجیک ماشروم» از سوی فردی در فضای مجازی  رسیدگی به موضوع را در دستورکار خود قرار دادند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایسنا: رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ از کشف بیش از ۸ کیلوگرم قارچ توهم زا از یک سوداگر مرگ در شرق تهران خبر داد.

سرهنگ حسین باباپور در این‌باره گفت: ماموران پلیس مبارزه با موادمخدر تهران بزرگ به دنبال کسب خبری مبنی بر تبلیغ و توزیع قارچ‌های سمی توهم زا تحت عنوان «مجیک ماشروم» از سوی فردی در فضای مجازی  رسیدگی به موضوع را در دستورکار خود قرار دادند.

وی ادامه داد: ماموران پلیس با رصد شبانه‌روزی دامنه فعالیت متهم متوجه شدند که متهم که در یکی از شبکه‌های اجتماعی  به تبلیغ و فروش قارچ‌های سمی توهم‌زا و روانگردان موسوم به مجیک ماشروم پرداخته است. در همین راستا نیز با اقدامات انجام شده، هویت متهم و مخفیگاه وی در شرق تهران شناسایی شد.

باباپور با بیان اینکه این فرد موادمخدر را در سطح شهر تهران توزیع کرده بود، گفت: با کسب این اطلاعات، اقدامات برای دستگیری متهم آغاز شد. ماموران در نخستین گام نتایج تحقیقات خود را به مقام قضایی اعلام کرده و مجوز انجام عملیات را دریافت کردند. در ادامه ماموران به مخفیگاه متهم رفته و او را دستگیر و به مقر انتظامی منتقل کردند.

رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر تهران بزرگ با اشاره به انجام بازرسی از مخفیگاه متهم، گفت: ماموران در جریان بازرسی‌های انجام شده، هشت کیلو و ۳۵۰گرم قارچ توهم زا روانگردان را کشف و ضبط کردند.  

باباپور با اشاره به بازجویی از متهم در مقر انتظامی گفت: متهم دستگیر شده در جریان بازجویی‌ها به جرم خود اعتراف کرد. در ادامه نیز به همراه پرونده متشکله و برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شد.

مجیک ماشروم یا قارچ جادویی چیست؟

وی درباره عوارض مصرف مخدر قارچ گفت: قارچ سمی مجیک ماشروم که با نام فارسی قارچ جادویی نیز شناخته می‌شود، جزو موادمخدر توهم زا است که مصرف آن حتی برای یکبار نیز خطرناک بوده و موجب وحشت زدگی، اختلالات عصبی، روان پریشی، توهم بصری و شنیداری، اضطراب، بی قراری، شک، سوءظن و نظایر آن در مصرف کننده می‌شود. از این رو کشت، فروش و مصرف آن در جرم بوده و با آن به شدت برخورد می‌شود.  

نظرات بینندگان