arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۷۶۹۱۱۰
تاریخ انتشار: ۱۱ : ۱۳ - ۱۸ اسفند ۱۴۰۲
معین الدین سعیدی، نماینده چابهار، در گفت‌وگو با «انتخاب»:

در پی سیل در سیستان و بلوچستان، عمده زیرساخت‌های راه منطقه به طور کامل از بین رفته / در سه روز اخیر، سه نفر به دلیل خرابی جاده‌ها در تصادف از بین رفتند / سیل باعث شده که فاضلاب با آب مصرفی مخلوط شود؛ نگران بیماری‌های عفونی هستیم / فقط یک متخصص عفونی داریم و من واقعا نگران هستم / دولت، کمک رسانی را از عزیزان سوخت کش یاد بگیرد

در رابطه با درگیر شدن فاضلاب با آب مصرفی و شیوع بیماری‌های عفونی بیان کرد:‌ متاسفانه نگرانی که ما داریم این است که شبکه های فاضلاب در شهر و روستا وجود ندارد و سیل باعث شده که فاضلاب با آب مصرفی مخلوط شود و نگران بیماری‌های عفونی هستیم. ما فقط یک متخصص عفونی داریم و من واقعا نگران هستم. اگر دوستان وزارت بهداشت محبت کنند سریع رسیدگی کنند. بعد از سستی روز های اول دوستان دولت ورود خوبی کردند اما این نگرانی اصلی ما بحث زیرساخت راه و مسایل بهداشتی است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

تداوم وضعیت سیل در سیستان باعث چالش‌های بسیاری برای مردم روستاهای آن منطقه شده است. از بین رفتن جاده‌ها امدادرسانی را سخت‌تر کرده و مردم برای دسترسی به خانه هایشان دچار مشکلات بسیاری شده‌اند. حضور چهره‌های دولتی نیز چندان تاثیر خاصی بر کاهش شدت آسیب‌ها و بازسازی نداشته است.

معین الدین سعیدی، نماینده مجلس یازدهم، درباره تداوم وضعیت بحرانی سیل در جنوب سیستان، به «انتخاب» گفت: ما ممنون هستیم که دوستان بالاخره انجام وظیفه کردند و رئیس جمهور هم به مناطق سیل زده آمد، اما مهم تر از حضور، تصمیماتی است که باید منجر به یک نتیجه مشخص برای حوزه چابهار و دشتیاری وکنارک و قصرقند شود. الان عمده زیرساخت های راه این منطقه به طور کامل از بین رفته است. وزیر راه و رییس سازمان راهداری هم تشریف آوردند اما با توجه به اینکه خانه‌ها کاملا خالی شده‌اند و راه‌ها از بین رفتند، هر روز شاهد یک حادثه هستیم. روز گذشته نیز شاهد یک فوتی بودیم و در سه روز اخیر سه نفر به دلیل خرابی جاده‌ها در تصادف از بین رفتند. لذا از دوستان و آقای رییسی می‌خواهیم که زودتر این چالش‌ها رفع شود. وظیفه دولت این است که سریعا نسبت به ترمیم این راه‌ها کاری بکند وگرنه با حرف و شعار کاری از پیش نمی‌رود.

وی در ادامه در رابطه با درگیر شدن فاضلاب با آب مصرفی و شیوع بیماری‌های عفونی بیان کرد:‌ متاسفانه نگرانی که ما داریم این است که شبکه های فاضلاب در شهر و روستا وجود ندارد و سیل باعث شده که فاضلاب با آب مصرفی مخلوط شود و نگران بیماری‌های عفونی هستیم. ما فقط یک متخصص عفونی داریم و من واقعا نگران هستم. اگر دوستان وزارت بهداشت محبت کنند سریع رسیدگی کنند. بعد از سستی روز های اول دوستان دولت ورود خوبی کردند اما این نگرانی اصلی ما بحث زیرساخت راه و مسایل بهداشتی است.

سعیدی درباره نیازهای مردم سیل زده گفت: ما باید ممنون دوستان سوخت‌کش باشیم، باید دوستان دولت از عزیزان سوخت کش کمک رسانی را یاد بگیرند. البته دوستان حلال اهمر هم انصافا تلاش‌های خوبی تاکنون داشته‌اند. با همت آقای کولیوند و سپاه و ارتش نگرانی‌های ما درباره بالگرد کم شده است. سبدهای غذایی هم آمده است. ما شاهد مهربانی مردم ایران بودیم و من همین الان در کنار گروه خیری هستم که از وزیر و وکیل بهتر کار کردند. جا دارد از رسول خادم و پرویز پرستویی هم تشکر کنم که در این مناطق حضور پیدا کردند.

نظرات بینندگان