arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۸۴۹۰۷۳
تاریخ انتشار: ۱۰ : ۱۵ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۳

واکنش سخنگوی قوه‌قضائیه به صدور پروانه وکالت برای سعید مرتضوی: باید بررسی کنیم/ ظاهرا گفته‌اند که وی بازنشسته شده و انفصال خدمتی برای او صورت نگرفته

سخنگوی قوه قضاییه درباره صدور پروانه وکالت برای سعید مرتضوی گفت: باید ماجرای صدور پروانه وکالت برای سعید مرتضوی را بررسی کنیم.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایلنا: سخنگوی قوه قضاییه درباره صدور پروانه وکالت برای سعید مرتضوی گفت: باید ماجرای صدور پروانه وکالت برای سعید مرتضوی را بررسی کنیم.

اصغر جهانگیر سخنگوی قوه قضاییه درباره اخذ پروانه وکالت سعید مرتضوی دادستان پیشین تهران و اینکه مگر او به انفصال دائم از خدمات دولتی محکوم‌ نشده بود؟ گفت: باید آن را بررسی کنیم. ظاهرا گفتند که ایشان بازنشسته شده بود و انفصالی برای او صورت نگرفته است.

سخنگوی قوه قضائیه در پاسخ به سوال مجدد درباره اینکه مگر برای او انفصال صورت نگرفته بود؟ گفت: باید بررسی کنیم.

نظرات بینندگان