کد خبر: ۸۶۶۹۶۴
تاریخ انتشار: ۲۲ : ۱۱ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴

تکذیب مذاکره «علی شمخانی» و «مارکو روبیو» / سخنگوی وزارت خارجه: مذاکرات موازی وجود ندارد، تنها روند موجود، همین گفت‌وگوها میان «عراقچی» و «ویتکاف» است

سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سوالی درباره ادعای برخی از رسانه‌های غربی مبنی بر اینکه همزمان با مذاکرات آقای عراقچی و آقای ویتکاف، مذاکرات موازی دیگری هم بین مقامات ایران و مقامات آمریکایی در حال برگزاری هست و به طور مشخص آقای شمخانی و آقای روبیو را نام بردند، گفت: خیر مذکرات موازی وجود ندارد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 

خبرگزاری دانشجو: مذاکره «علی شمخانی» و «مارکو روبیو» توسط سخنگوی وزارت خارجه تکذیب شد.

سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سوالی درباره ادعای برخی از رسانه‌های غربی مبنی بر اینکه همزمان با مذاکرات آقای عراقچی و آقای ویتکاف، مذاکرات موازی دیگری هم بین مقامات ایران و مقامات آمریکایی در حال برگزاری هست و به طور مشخص آقای شمخانی و آقای روبیو را نام بردند، گفت: خیر مذکرات موازی وجود ندارد، تنها روند مذاکراتی که وجود دارد همین مذاکرات غیر مستقیم هست که از طرف جمهوری اسلامی ایران وزیر محترم امور خارجه و از طرف آمریکایی نماینده ویژه رئیس جمهور آن را مدیریت می کنند.

او ادامه داد: هر چهار دور مذاکرات خیلی شفاف اطلاع رسانی شده و هم نتایج آن تا حدی که امکان اطلاع رسانی بوده اطلاع رسانی شده، بنابراین همه چیز شفاف انجام شده و غیر از این، روند دیگری وجود ندارد.

نظرات بینندگان