ویدیو/ آریا برزن محمدی، استاد دانشگاه تهران: اگر قرار است دوست و دشمن ابدی داشته باشیم، پس باید با روسیه که مجلس را در زمان محمدعلیشاه به توپ بست، هیچ روابطی نداشته باشیم
محمدی تأکید کرد: اگر قرار است ما دوست و دشمن ابدی داشته باشیم، پس باید با روسیه که مجلس را در زمان محمدعلی شاه به توپ بست، هیچ روابطی نداشته باشیم. ما دوست و دشمن ابدی نداریم، فقط منافع ابدی داریم.
آریا برزن محمدی، استاد دانشگاه تهران در گفتوگو با «انتخاب» تأکید کرد: اگر قرار است ما دوست و دشمن ابدی داشته باشیم، پس باید با روسیه که مجلس را در زمان محمدعلی شاه به توپ بست، هیچ روابطی نداشته باشیم. ما دوست و دشمن ابدی نداریم، فقط منافع ابدی داریم.
ویدیو کامل گفتگو با آریا برزن محمدی و غلامرضا حداد در مورد «فروپاشی مذاکرات یا تغییر تاریخی مسیر ایران؟» را در لینک زیر ببینید: