کد خبر: ۸۶۸۲۳۲
تاریخ انتشار: ۳۹ : ۱۵ - ۰۵ خرداد ۱۴۰۴

وزیر کار: پرداخت مرحله سوم ارائه کالابرگ الکترونیک به مردم فعلا آغاز نشده/ اجرای این مرحله، به تحقق منابع پیش‌بینی‌شده وابسته است/ این منابع در بودجه ۱۴۰۴ از طریق حذف یارانه سه دهک ثروتمند پیش‌بینی شده، اما عدم پرداخت یارانه حدود ۲۵ میلیون نفر، نیازمند بررسی‌های دقیق است

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت:مرحله سوم ارائه کالابرگ الکترونیک به مردم فعلا آغاز نشده است، اجرای این مرحله وابسته به تحقق منابع پیش‌بینی‌شده دارد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 		 			وزیر کار: پرداخت مرحله سوم ارائه کالابرگ الکترونیک به مردم فعلا آغاز نشده/ اجرای این مرحله، به تحقق منابع پیش‌بینی‌شده وابسته است/ این منابع در بودجه ۱۴۰۴ از طریق حذف یارانه سه دهک ثروتمند پیش‌بینی شده، اما عدم پرداخت یارانه حدود ۲۵ میلیون نفر، نیازمند بررسی‌های دقیق است 		 	 			وزیر کار: پرداخت مرحله سوم ارائه کالابرگ الکترونیک به مردم فعلا آغاز نشده/ اجرای این مرحله، به تحقق منابع پیش‌بینی‌شده وابسته است/ این منابع در بودجه ۱۴۰۴ از طریق حذف یارانه سه دهک ثروتمند پیش‌بینی شده، اما عدم پرداخت یارانه حدود ۲۵ میلیون نفر، نیازمند بررسی‌های دقیق است

ایلنا: وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت:مرحله سوم ارائه کالابرگ الکترونیک به مردم فعلا آغاز نشده است، اجرای این مرحله وابسته به تحقق منابع پیش‌بینی‌شده دارد.

احمدی میدری عملیاتی کردن مرحله سوم ارائه کالابرگ الکترونیکی در کشور گفت: مرحله سوم ارائه کالابرگ الکترونیک به مردم فعلا آغاز نشده است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در توضیح این موضوع متذکر شد؛ از حدود ۵۷ همتی که برای این طرح اختصاص یافته بود، تاکنون ۵۱ همت هزینه شده است. از این رو تا پایان خرداد فرصت باقی است تا افراد جامانده از دریافت حمایت‌ها بتوانند خدمات لازم را دریافت کنند.

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه مرحله سوم ارائه کالابرگ الکترونیکی به مردم عملیاتی خواهد شد و یا خیر؟ گفت: اجرای این مرحله وابسته به تحقق منابع پیش‌بینی‌شده دارد.

میدری در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا منابع این موضوع در بودجه سال ۱۴۰۴ تامین نشده است؟ گفت: این منابع در بودجه ۱۴۰۴ از طریق حذف یارانه سه دهک ثروتمند، پیش بینی شده است. از این رو ما در اسفندماه سال گذشته به‌صورت نمونه حدود ۳۵۰ هزار نفر را از فهرست یارانه‌بگیران ثروتمند را حذف کردیم، اما حذف یارانه از سه دهک که معادل حدود ۲۵ میلیون نفر است، نیازمند بررسی‌های دقیق است.ارائه کالابرگ الکترونیکی به مردم از جمله سیاست های مجلس و دولت بوده و در صورت تأمین منابع، مرحله سوم نیز عملیاتی خواهد شد.

نظرات بینندگان