کد خبر: ۸۷۲۵۳۹
تاریخ انتشار: ۴۷ : ۱۳ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۴

انور قرقاش، مشاور رئیس‌ امارات: در صورت طولانی‌شدن درگیری ایران و اسرائیل «پیامدهای سختی» در انتظار منطقه خواهد بود / این جنگ باعت عقب افتادن منطقه ثروتمند خلیج فارس است

یک مقام ارشد امارات متحده عربی خواستار پایان سریع جنگ ایران و اسرائیل شد و هشدار داد که در صورت طولانی‌شدن درگیری، «پیامدهای سختی» در انتظار منطقه خواهد بود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :  		 			انور قرقاش، مشاور رئیس‌ امارات: در صورت طولانی‌شدن درگیری ایران و اسرائیل «پیامدهای سختی» در انتظار منطقه خواهد بود / این جنگ باعت عقب افتادن منطقه ثروتمند خلیج فارس است 		 	 			انور قرقاش، مشاور رئیس‌ امارات: در صورت طولانی‌شدن درگیری ایران و اسرائیل «پیامدهای سختی» در انتظار منطقه خواهد بود / این جنگ باعت عقب افتادن منطقه ثروتمند خلیج فارس است
بی بی سی: یک مقام ارشد امارات متحده عربی خواستار پایان سریع جنگ ایران و اسرائیل شد و هشدار داد که در صورت طولانی‌شدن درگیری، «پیامدهای سختی» در انتظار منطقه خواهد بود.
 
انور قرقاش، مشاور دیپلماتیک رئیس‌ امارات متحده عربی گفت این جنگ باعت عقب افتادن منطقه ثروتمند خلیج فارس است.
 
او در یک نشست خبری به خبرنگاران گفت: «هرچه جنگ بیشتر طول بکشد، خطرناک‌تر می‌شود. فکر می‌کنم هر رویارویی یا جنگ طولانی میان ایران و اسرائیل، تنها پیامدهای بسیار سختی به‌ دنبال خواهد داشت.»
 
آقای قرقاش گفت: «کاهش تنش اهمیت بسیار بالایی دارد. ما همچنان بر این باوریم که مسیر بازگشت به مذاکرات درباره این مسائل وجود دارد.»
 
قرقاش همچنین گفت: «این جنگ برخلاف نظمی است که کشورهای خلیج فارس در تلاش برای ساخت آن هستند؛ نظمی که بر شکوفایی منطقه‌ای تمرکز دارد. ما احساس می‌کنیم این جنگ ما را عقب می‌اندازد؛ نه فقط در امارات، بلکه در کل منطقه.»
نظرات بینندگان