کد خبر: ۸۷۲۷۴۶
تاریخ انتشار: ۲۶ : ۲۰ - ۰۱ تير ۱۴۰۴
اظهارات مقامات اروپایی پس از تحولات اخیر؛

وزیر خارجه آلمان: اروپایی‌ها به مذاکرات احتمالی بین ایران و آمریکا کمک خواهند کرد/ مکرون: فرانسه همچنان آماده است تا در مسیر مذاکره با تهران حرکت کند/ دفتر نخست‌وزیر انگلیس: رهبران تروئیکای اروپایی امروز درباره تحولات خاورمیانه، گفت‌و‌گو کردند

مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه در گفت‌و‌گوی تلفنی با پزشکیان گفت: فرانسه همچنان آماده است در مسیر مذاکره با ایران حرکت کند و به تلاش‌های خود برای توقف درگیری‌ها و بازگرداندن ثبات ادامه خواهد داد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

مقامات سه کشور اروپایی نسبت به تحولات اخیر در خاورمیانه واکنش نشان دادند.

به گزارش انتخاب، مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه در گفت‌و‌گوی تلفنی با پزشکیان گفت: فرانسه همچنان آماده است در مسیر مذاکره با ایران حرکت کند و به تلاش‌های خود برای توقف درگیری‌ها و بازگرداندن ثبات ادامه خواهد داد.

وزیر امور خارجه آلمان نیز تاکید کرد: اروپایی‌ها به مذاکرات احتمالی بین ايران و ایالات متحده کمک خواهند کرد.

در ادامه، دفتر نخست وزیر انگلیس گزارش داد: رهبران تروئیکای اروپایی امروز درباره تحولات خاورمیانه گفتگو کردند.

نظرات بینندگان