کد خبر: ۸۷۳۲۲۳
تاریخ انتشار: ۰۸ : ۱۴ - ۱۱ تير ۱۴۰۴

ماجرای تیراندازی در گشت امنیتی همدان / فارس: نیرو‌های گشت پس از گزارش‌های مردمی مبنی بر پرواز ریزپرنده، به یک خودرو آفرود مشکوک و به سرنشینان آن هشدار می‌دهند/ سرنشینان دست به فرار می‌زنند؛ نیرو‌های امنیتی به سمت خودرو شلیک می‌کنند که ۲ نفر جان خود را از دست می‌دهند/ پرونده در اختیار مراجع قضایی قرار گرفته

فارس نوشت: یک گشت امنیتی در همدان بامداد سه‌شنبه به یک خودرو آفرود مشکوک می‌شود و پس از عدم توجه راننده و سرنشینان این خودرو به فرمان ایست با به کار گیری قانون استفاده از سلاح به سمت این خودرو شلیک می‌کند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

فارس نوشت: یک گشت امنیتی در همدان بامداد سه‌شنبه به یک خودرو آفرود مشکوک می‌شود و پس از عدم توجه راننده و سرنشینان این خودرو به فرمان ایست با به کار گیری قانون استفاده از سلاح به سمت این خودرو شلیک می‌کند.

حوالی ساعت یک بامداد سه‌شنبه ۱۰ تیرماه نیروهای عملیاتی امنیتی همدان بعد از دریافت چند گزارش مردمی مبنی بر پرواز ریزپرنده در منطقه تاریک‌دره بلافاصله به این منطقه اعزام می‌شوند.

نيروهای این گشت در جریان بررسی محدوده مورد نظر با یک خودرو آفرود با سه سرنشین مواجه شده و بلافاصله به آنها هشدار می‌دهند اما با بی‌توجهی این ۳ نفر مواجه می‌شوند.

بنابراین وضعیت نیروهای امنیتی به این افراد و خودرو مشکوک می‌شوند و به خود را به خودرو نزدیک می‌کنند اما سرنشینان بعد از مشاهده این وضعیت دست به فرار می‌زنند.

نیروهای امنیتی طبق قانون استفاده از سلاح پس از شلیک هوایی و فرمان ایست به سمت این خودرو شلیک می‌کنند که در این اتفاق دو نفر جان خود را از دست می‌دهند و یک نفر نیز مجروح می‌شود و بلافاصله به یک مرکز درمانی منتقل می‌شود.

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان همدان گفته که این پرونده این اتفاق در اختیار مراجع قضایی قرار گرفته‌اند و تحقیقات پرونده به صورت میدانی و فوق العاده در دست اقدام است.

نظرات بینندگان