کد خبر: ۸۷۴۰۸۸
تاریخ انتشار: ۳۵ : ۱۷ - ۱۷ تير ۱۴۰۴

فرمانداری بروجرد: تا ساعتی دیگر، انفجار «کنترل شده» مواد منفجره تاریخ گذشته در منطقه انجام خواهد شد/ شهروندان نگران نباشند

فرمانداری بروجرد خطاب به شهروندان بروجرد و اشترینان اعلام کرد که با هماهنگی قبلی و تا ساعتی دیگر، انفجار کنترل شده مواد منفجره تاریخ گذشته در منطقه انجام خواهد شد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

مهر: فرمانداری بروجرد خطاب به شهروندان بروجرد و اشترینان اعلام کرد که با هماهنگی قبلی و تا ساعتی دیگر، انفجار کنترل شده مواد منفجره تاریخ گذشته در منطقه انجام خواهد شد.

فرمانداری ویژه شهرستان بروجرد اطلاعیه‌ای مبنی بر انفجار کنترل شده صادر کرد.

در این اطلاعیه آمده: به اطلاع شهروندان بروجرد و اشترینان می‌رساند که با هماهنگی قبلی و تا ساعتی دیگر، انفجار کنترل شده مواد ناریه تاریخ گذشته در منطقه انجام خواهد شد.

این انفجار با هماهنگی میان دستگاه‌های مختلف انجام می‌شود و از شهروندان به‌ویژه ساکنان بخش‌های غربی شهرستان خواهشمند است در صورت شنیدن صدای انفجار در ساعات آینده، نگرانی به خود راه ندهند.

نظرات بینندگان