کد خبر: ۸۷۵۲۷۴
تاریخ انتشار: ۵۱ : ۱۸ - ۲۴ تير ۱۴۰۴

وزیر خارجه روسیه: هدف غرب همیشه تضعیف و مهار ما بوده/ منتظر خواهیم بود تا ببینیم ایالات متحده درباره ارسال سلاح‌های تهاجمی به اوکراین، واقعاً چه قصدی دارد

وزیر امور خارجه روسیه اظهار کرد: رئیس‌جمهور روسیه بارها هشدار داده است که گسترش ناتو به مرزهای روسیه تهدیداتی طولانی‌مدت ایجاد کرده که در گذشته نادیده گرفته شده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

خبرگزاری دانشجو: وزیر امور خارجه روسیه تأکید کرد: غرب همیشه به دنبال تضعیف و نابودی روسیه بوده است.

وزیر امور خارجه روسیه اظهار کرد: رئیس‌جمهور روسیه بارها هشدار داده است که گسترش ناتو به مرزهای روسیه تهدیداتی طولانی‌مدت ایجاد کرده که در گذشته نادیده گرفته شده است.

وی تاکید کرد : ما هرگز سیاست خارجی خود را به گونه‌ای طراحی نکردیم که منافع اقتصادی و ملی‌مان را تحت‌الشعاع قرار دهد.

او افزود: عملیات نظامی ویژه روسیه هدفی جز نابودی تهدیدات ناشی از گسترش ناتو ندارد؛ تهدیداتی که نه تنها برای یک سال بلکه برای دهه‌ها وجود داشته‌اند.

لاوروف ادامه داد: رئیس‌جمهور پوتین در مصاحبه‌ای با پاول زاروبین، بر تغییر درک روسیه از روابط خود با غرب تأکید کرد و اظهار داشت که هدف غرب از ابتدا، تضعیف و مهار روسیه بوده است.

لاوروف افزود: «ما منتظر خواهیم بود که ببینیم ایالات متحده واقعاً چه قصدی دارد، چرا که فشار زیادی از سوی اتحادیه اروپا و ناتو بر این کشور وارد می‌شود تا از درخواست‌های زلنسکی برای ارسال سلاح‌های تهاجمی به اوکراین حمایت کند.»

نظرات بینندگان