arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۸۸۵۹۶
تاریخ انتشار: ۵۳ : ۲۱ - ۰۲ دی ۱۳۹۱

دیدار حدادعادل، قالیباف و ولایتی با آیت‌الله جنتی ومهدوی کنی

سودی که تا کنون از این مشی برده‌ایم، زیاد بوده است و احساس می‌کنیم لااقل از مسیر مستقیم ولایت، مرجعیت و روحانیت فاصله نگرفته‌ایم. در طول سی و چند سال گذشته بسیاری از کسانی که حتی انقلابی هم بوده‌اند، از این خط فاصله گرفته‌اند. هم‌اکنون نیز مصادیقی داریم.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین از دیدار حدادعادل، قالیباف و ولایتی با آیت الله جنتی ومهدوی کنی خبر داد.

به گزارش ایسنا ،محمدرضا باهنر که در نشست جامعه اسلامی مهندسین سخن می‌گفت، با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری یازدهم گفت: جامعه اسلامی مهندسین در چند دوره‌ی گذشته‌ی انتخابات تلاش کرده است تا با مجموعه‌ی بزرگ‌تری کار کند. جبهه پیروان خط امام و رهبری در فرادستی جامعه اسلامی مهندسین قرار دارد و بالاتر از آن مجتمع بزرگ‌تری از اصولگرایان است که گاه در قالب 6+5 یا 8+7 ظهور پیدا کرده است. مشی ما تا کنون این‌گونه بوده و هنوز هم همین است و تلاش می‌کنیم زیر سایه جامعه روحانیت مبارز و جامعه مدرسین حرکت کنیم.

وی افزود: سودی که تا کنون از این مشی برده‌ایم، زیاد بوده است و احساس می‌کنیم لااقل از مسیر مستقیم ولایت، مرجعیت و روحانیت فاصله نگرفته‌ایم. در طول سی و چند سال گذشته بسیاری از کسانی که حتی انقلابی هم بوده‌اند، از این خط فاصله گرفته‌اند. هم‌اکنون نیز مصادیقی داریم.

باهنر گفت: جبهه پیروان خط امام و رهبری چند جلسه با آیت‌الله مهدوی کنی و جامعه مدرسین داشته است. ما از آنها خواستیم که مسیر کلی را به ما رهنمود کنند و تلاش ما این است که به وحدت قابل قبولی دست پیدا کنیم. اگرچه این بزرگواران بگویند که ما وارد مصادیق نمی‌شویم و البته ما اصراری بر این موضوع هم نداریم. به طور کلی در انتخابات ریاست جمهوری ما هم‌چنان این مشی را دنبال می‌ کنیم و قدم ما به این سمت است.

این عضو هیات رییسه‌ی مجلس در ادامه در تشریح شرایط جریان‌های سیاسی کشور برای انتخابات، با بیان این‌که انتخابات ریاست جمهوری یازدهم سه قطبی خواهد بود، گفت: یکی از این قطب‌ها اصلاح‌طلبان هستند، اگرچه کمرنگ باشند. بعضی از اصلاح‌طلبان مثل خروس جنگی‌اند و دائما به دنبال جنجال هستند. برخی نیز به سران فتنه نزدیک می‌شوند. سران فتنه نه خودشان و نه طرفدارانشان قابل قبول و حمایت نیستند؛ چرا که هزینه‌ای که از نظام گرفتند و ظلمی که کردند، غیر قابل گذشت است. البته مابقی اصلاح‌طلبان که در چارچوب نظامند ،اگر موضع‌شان را مشخص کنند، می‌توانند در انتخابات شرکت کنند.

وی افزود: قطب دوم در انتخابات را دولت و شخص احمدی‌نژاد تشکیل می‌دهد. هرچند ایشان گفتند که در انتخابات دخالتی ندارند، اما با تکذیب نمی‌توان کاری کرد. دولت به جد به دنبال آن است که کسی مثل مشایی یا این تیپ آدمی را کاندیدا کند و صلاحیتش را به زور هم که شده بگیرد و ناامید هم نیست.

باهنر با بیان این‌که قطب سوم را اصولگرایان تشکیل می‌دهند، گفت: متاسفانه در اردوگاه اصولگرایان تشتت و تفرقه وجود دارد و البته این به معنای دعوا نیست. جبهه پیروان خط امام و رهبری، جبهه پایداری و جمعیت ایثارگران و رهپویان از طیف‌های اصولگرایی هستند، که برای انتخابات فعالیت می‌کنند. امیدواریم این گروه‌ها به هم نزدیک شوند و به یک کاندیدا برسند.

این عضو هیات رییسه‌ی مجلس اظهار کرد: با توجه به حضور قطب اصلاح‌طلبان و دولت، اصولگرایان باید تلاش کنند که به حداقل تعداد در نامزدی انتخابات ریاست جمهوری برسند.

وی با اشاره به کنار هم قرار گرفتن حدادعادل، ولایتی و قالیباف در قالب 1+2 اظهار کرد: ما اصل این موضوع را به فال نیک می‌گیریم. این‌که دور هم جمع شده‌اند و مشورت می‌کنند. این آقایان خدمت آیت‌الله جنتی و مهدوی کنی هم رسیده‌اند و آقای جنتی استقبال کرده‌اند و آقای مهدوی کنی هم گفته‌اند که با آقای عسگراولادی هم دیدار داشته باشند. آقای عسگراولادی هم گفته بود، هفت ، هشت نفر باید به شما اضافه شوند.

باهنر افزود: هریک از دوستانی که مطرح‌هستند مانند آقای ولایتی، حدادعادل و قالیباف، هریک امتیازاتی دارند، اما جامع نیستند و نقطه ضعف‌هایی هم دارند.

این عضو جامعه اسلامی مهندسین گفت:فکر می‌کنم بزرگ‌ترین چالش ما در انتخابات، موضوع کارآمدی است؛ به این معنا که تیمی وجود داشته باشد که کارآمدی لازم را با توجه به مشکلات مختلف از جمله اشتغال، مسائل فرهنگی و سیاست خارجی داشته باشد.

وی همچنین در بخشی از سخنانش با اشاره به گفت‌وگوی زنده تلویزیونی امشب (شنبه شب)رییس‌جمهور با مردم اظهار کرد: خبری از اعضای دولت رسیده مبنی بر این‌که رییس‌جمهور می‌خواهد آغاز مرحله‌ی دوم هدفمندی را اعلام کند. قانون توقف فاز دوم هدفمندی در سال 91 در مجلس تصویب شد، اما آقای رییس‌جمهور آن را ابلاغ نکردند و آقای لاریجانی به نیابت از ایشان آن را ابلاغ کرد و این مصوبه لازم‌الاجرا است.

وی با پیش بینی اعلام افزایش مبلغ یارانه نقدی در گفت‌وگوی زنده امشب (شنبه شب) احمدی نژاد با مردم ، گفت: در این مورد باید مراقبت کرد، هم منبع درآمدی این یارانه‌ها را و هم نحوه‌ی هزینه و مصرف آن را مخاطره‌آمیز می‌دانیم. امیدواریم دولت در این فکر نباشد و دوباره مجلس و دولت بر سر موضوعی غیرضروری اختلاف پیدا نکنند.

باهنر ادامه داد: بانک مرکزی از فروش ارزی که برای کنترل بازار تزریق کرد، بخشی از آن را بالاتر از قیمت ارز مرجع فروخته و این مابه‌التفاوت به خزانه وارد نشده است. این مابه‌التفاوت یا در بانک مرکزی معطل مانده یا شاید دولت بخواهد از آن استفاده کند که به هر حال خلاف قانون است.

این عضو هیات رییسه‌ی مجلس با بیان این‌که کسری سنگینی در سال 91 داریم، اظهار کرد: دولت بیش از 30 درصد نمی‌تواند به بودجه‌ی جاری و عمرانی تخصیص دهد . عدم تخصیص بودجه‌ی عمرانی مشکلات فراوانی به بار می‌آورد. اولی این است که مابه‌التفاوت ارزی که وجود دارد به خزانه وارد شود و بودجه‌ی عمرانی دولت را جبران کند تا این‌که هزینه‌ی جدیدی برای آن تعریف کنیم. مثلا یارانه را به 60 یا 80 هزار تومان افزایش دهیم.

وی با بیان این‌که در سال 84 نقدینگی 60 هزار میلیارد تومان بود گفت: امروز این میزان از مرز 400 هزار میلیارد تومان عبور کرده و به 402 هزار میلیارد تومان رسیده است. اگر این نقدینگی به سمت تولید هدایت نشود که تا کنون نشده است، بازار دلالی، بورس‌بازی و تورم رونق پیدا می‌کند. نقدینگی باید تا حد امکان کنترل شود و اگر افزایش پیدا کرد، باید به سمت تولید هدایت شود.

باهنر اظهار کرد: امیدواریم آقای احمدی‌نژاد نیز امشب در مسیر باشد و به خاکی نرود.

وی همچنین در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به موضوع دیپلماسی کشورمان ابراز عقیده کرد: متاسفانه ظرفیت دیپلماسی دولت به طور تمام‌قد به دنبال سیاست‌های نظام نیست. در جریان سوریه، بیداری اسلامی و زورگویی 1+5 سیاست نظام روشن است، اما سیاست دولت گاه همسو با آن نیست. ظرفیت عظیم دیپلماسی ما در دست دولت قرار دارد که البته پشت سر سیاست‌های نظام فعال نیست.

وی در ادامه درباره‌ی انتخابات شوراها نیز اظهار کرد: در مجمع تشخیص تصمیم بر این شد که ما تعداد انتخابات را کم نکنیم، اما آنها را با یکدیگر منطبق کنیم و به همین علت دوران شورای شهر سوم شش سال شد تا با انتخابات ریاست جمهوری منطبق شود. انتخابات مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی نیز قرار است که با هم باشد. البته به صورت یک در میان؛ چرا که انتخابات خبرگان هشت سال یک بار برگزار می‌شود.

دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین درباره‌ی فعالیت تشکل متبوعش برای انتخابات شورای شهر گفت: ما تلاش می‌کنیم انتخابات شورا را تا حدامکان از نظر تبلیغاتی از ریاست جمهوری جدا کنیم؛ چرا که در انتخابات شورا رقابت با اصلاح‌طلبان جدی‌تر است و ممکن است رای‌مان کم شود و گرفتاری‌ها بیشتر. به دوستان اصولگرا به صراحت می‌گوییم که حتی اگر در انتخابات ریاست جمهوری به تفاهم نرسیدند، اما در شوراها یک تیم بگذاریم.

وی افزود: البته دولت هم در انتخابات شورای شهر فعال خواهد بود و شاید تفاهم در مورد شوراها ممکن باشد، اما در ریاست جمهوری فاصله‌ی زیادی با دولت داریم و افرادی مثل آقای مشایی قابل مذاکره برای اصولگرایان نیست. تلاش می‌کنیم در تهران و چند کلان‌شهر دیگر در انتخابات شورا آرای بیشتری به دست بیاوریم.

باهنر در پاسخ به پرسشی درباره‌ی ائتلاف 1+2 اصولگرایان گفت: این‌که این ائتلاف مورد تایید مقام‌های بالای نظام باشد، این‌طور نیست و این‌که کاندیدای مورد نظر حتما از بین این سه نفر باشد این‌گونه نیست. البته شاید هم باشد، اما محدود به این سه نفر نخواهد بود.

این عضو هیات رییسه‌ی مجلس در پاسخ به پرسشی مبنی بر این‌که آیا دولت از مابه‌التفاوت فروش ارز در انتخابات به نفع خود استفاده خواهد کرد، گفت: ممکن است گمانه‌هایی باشد، اما گمان بد نمی‌کنیم. میزان این مابه‌التفاوت مشخص است و باید به خزانه واریز شود.

وی در بخشی از اظهارات خود به موضوع اصلاح قانون انتخابات اشاره کرد و افزود: امیدواریم این قانون قبل از بهمن‌ماه تمام شود و ایرادات احتمالی شورای نگهبان را نیز بتوانیم به‌موقع برطرف کنیم.

باهنر هم‌چنین گفت: روز دوشنبه جلسه‌ی غیرعلنی در مجلس در رابطه با آموزش برخی مسائل درباره‌ی بودجه‌نویسی به نمایندگان مجلس نهم که برای اولین بار این تجربه را دارند، برگزار خواهد شد.

وی تاکید کرد: تلاش می‌کنیم در بودجه‌ی امسال بودجه‌ی عمومی دولت و به‌ویژه بودجه‌ی جاری کشور را با وابستگی کمتری به نفت تصویب کنیم.

باهنر در پایان در پاسخ به پرسشی درباره‌ی احتمال نامزدی خود برای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم اظهار کرد: الان پاسخ من قطعا نه است، اما در عالم سیاست هیچ غیرممکنی وجود ندارد. آن‌قدر فراوانی هست که ما همین که بتوانیم افراد موجود را به وحدت برسانیم کار بهتری انجام داده‌ایم.
نظرات بینندگان