کد خبر: ۸۸۵۹۹۴
تاریخ انتشار: ۵۵ : ۱۱ - ۳۱ شهريور ۱۴۰۴

کوثری، نماینده مجلس: از پنج ساعت قبل می‌دانستیم اسرائیل می‌خواهد به ایران حمله کند/ دست‌خطی از شهید «رشید» به ما رسید که حتی برآورد تعداد هواپیما‌ها و نوع آن‌ها را نیز کرده بود/ اینکه در یک زمان کوتاه، تعداد زیادی از فرماندهان ما را هدف قرار دهند، برآورد نشده بود

اسماعیل کوثری، نماینده مجلس تاکید کرد: از پنج ساعت قبل، از حمله اسرائیل به ایران از طریق شهید حاج حسن محقق که جانشین سازمان اطلاعات سپاه و شوهر خواهر بنده هستند‌، مطلع شدم. ایشان گفت امشب قطعا رژیم صهیونیستی به ما حمله می‌کند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

کوثری می‌گوید برآورد شهادت تعداد زیادی از فرماندهان نظامی توسط اسرائیل نشده بود.

به گزارش انتخاب،  اسماعیل کوثری، نماینده مجلس تاکید کرد: از پنج ساعت قبل، از حمله اسرائیل به ایران از طریق شهید حاج حسن محقق که جانشین سازمان اطلاعات سپاه و شوهر خواهر بنده هستند‌، مطلع شدم. ایشان گفت امشب قطعا رژیم صهیونیستی به ما حمله می‌کند.

وی افزود: بعداً دست خطی هم از شهید «رشید» به ما رسید که حتی برآورد تعداد هواپیماها و نوع آن‌ها را نیز کرده بود.

کوثری تصریح کرد: فکر می‌شد که شاید یک فرمانده را بزنند، اما اینکه در یک زمان کوتاه تعداد زیادی از فرماندهان ما را هدف قرار دهند، برآورد نشده بود.

نظرات بینندگان