کد خبر: ۸۸۸۹۴۴
تاریخ انتشار: ۳۳ : ۲۳ - ۱۶ مهر ۱۴۰۴

واکنش وزیر ارشاد به ادعای تغییر رئیس سازمان سینمایی در پی اعطای مجوز به «پیر پسر»: صراحتاً تکذیب می‌کنم؛ ایشان با قوت دارند کار خود را ادامه می‌دهند

وزیر فرهنگ‌ و ارشاد اسلامی در مورد شایعه‌های اخیر مبنی بر رفتن رائد فریدزاده از سازمان سینمایی گفت: خبرهای غیررسمی تغییر معاون سینمایی را صراحتاً تکذیب می‌کنم. ایشان با قوت دارند کار خود را ادامه می‌دهند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایسنا: وزیر فرهنگ‌ و ارشاد اسلامی در مورد شایعه‌های اخیر مبنی بر رفتن رائد فریدزاده از سازمان سینمایی گفت: خبرهای غیررسمی تغییر معاون سینمایی را صراحتاً تکذیب می‌کنم. ایشان با قوت دارند کار خود را ادامه می‌دهند.

سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه اختتامیه سی و هفتمین جشنواره فیلم کودک و نوجوان در اصفهان، در جمع خبرنگاران در مورد شایعات اخیر درباره تغییرات مدیریتی در راس سازمان سینمایی (رائد فریدزاده) به صراحت این موضوع را تکذیب کرد.

او در پاسخ به سوالی درباره این اخبار شایع‌شده گفت: خبرهای غیررسمی تغییر معاون سینمایی صراحتاً تکذیب می‌شود. ایشان با قوت دارند کار خود را ادامه می‌دهند.

نظرات بینندگان