پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : 
وزیر ارتباطات در خصوص رفع فیلترینگ می گوید که گاهی نقطهنظرهای اعضای شورایعالی فضای مجازی ۱۸۰ درجه باهم متفاوت است.
سید ستار هاشمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه هیئت دولت در پاسخ به سوالی مبنی بر رفع فیلترینگ گفت: رفع فیلترینگ را با جدیت دنبال میکنیم اما رسیدن به اجماع واحد کمی پیچیدگی دارد و زمانبر است.
وی افزود: موضع ما درباره رفع فیلترینگ شفاف است و از ابتدا در دستور کار داشتیم، رئیس جمهور هم بر این موضوع تاکید دارد و با جدیت دنبال میکنیم.
وزیر ارتباطات در ادامه بیان کرد: ضمن احترام به نقطه نظرات و انتقادات نمایندگان مجلس، سیاستگذاری در شورای عالی فضای مجازی اتفاق میافتد.
وی افزود: گاها نقطه نظرات 180 درجه در جلسه شورای عالی فضای مجازی با هم متفاوت است.
وزیر ارتباطات در پاسخ به اینکه چه زمانی رفع فیلترینگ اتفاق می افتد بیان کرد: همه آن در اختیار دولت نیست باید تلاش کنیم بقیه را همراه کنیم.