کد خبر: ۸۹۱۸۲۰
تاریخ انتشار: ۵۱ : ۱۳ - ۰۴ آبان ۱۴۰۴

دانش جعفری، وزیر اسبق اقتصاد: گرجستان که در طول روز ۳ ساعت برق داشت، امروز به صادرکننده این انرژی تبدیل شده/ پذیرش اینکه قیمت برق باید بیشتر از نرخ تمام شده برای دولت باشد، باعث این موضوع شد

وزیر اسبق اقتصاد می‌گوید پذیرفتن اصل اساسی قیمت، باعث شد گرجستان که فقط روزی ۳ ساعت برق داشت، امروز به صادرکننده برق تبدیل شود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

وزیر اسبق اقتصاد می‌گوید پذیرفتن اصل اساسی قیمت، باعث شد گرجستان که فقط روزی ۳ ساعت برق داشت، امروز به صادرکننده برق تبدیل شود.

به گزارش انتخاب، داود دانش جعفری، وزیر اسبق اقتصاد تأکید کرد: وزیر نیروی گرجستان که بعد نخست‌وزیر شد، کتابی نوشته که در آن می‌گوید: وقتی وزیر نیرو بودم و برق گرجستان را تحویل گرفتم، متوجه شدم این کشور ۳ ساعت از ۲۴ ساعت برق داشت، قیمت تمام شده برق هم ۱۰ درصد هزینه تمام شده بود. ایشان در یک مصاحبه معروف می‌گوید مردم می‌خواهید برق شما ۲۴ ساعته شود؟ همه می‌گویند بله. در آن زمان مسابقات رسمی برق دزدی در گرجستان برگزار می‌شد. 

دانش جعفری افزود: او می‌گوید فقط یک شرط برای انجام این کار وجود دارد، آن هم اینکه قیمت برق،[بیشتر] از قیمت تمام شده باشد. مردم موافقت می‌کنند و به سوی این سیاست می‌روند. الان گرجستان صادرکننده برق است. گرجستان اصل اساسی قیمت را پذیرفت، وگرنه این موضوع صورت نمی‌گرفت.

نظرات بینندگان