کد خبر: ۸۹۳۷۳۵
تاریخ انتشار: ۰۶ : ۰۸ - ۱۶ آبان ۱۴۰۴

ترامپ: قزاقستان به توافق ابراهیم پیوست

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا پنجشنبه شب به وقت محلی (نیویورک) در شبکه اجتماعی خود موسوم به تروث سوشال نوشت: من همین حالا گفت‌وگویی عالی میان نخست‌وزیر بنیامین نتانیاهو از اسرائیل و رئیس‌جمهور قاسم‌ژومارت توقایف از قزاقستان برگزار کردم. قزاقستان نخستین کشوری است که در دوره دوم ریاست‌جمهوری من به توافقنامه‌های ابراهیم پیوسته است — نخستین کشور از بسیاری کشورهایی که در راهند. این گامی بزرگ به سوی ایجاد پل‌هایی در سراسر جهان است
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
ترامپ اعلام کرد که قزاقستان نخستین کشوری است که در دوره دوم ریاست‌جمهوری من به توافق‌ ابراهیم پیوسته است.
 
به گزارش «انتخاب»؛ دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا پنجشنبه شب به وقت محلی (نیویورک) در شبکه اجتماعی خود موسوم به تروث سوشال نوشت: من همین حالا گفت‌وگویی عالی میان نخست‌وزیر بنیامین نتانیاهو از اسرائیل و رئیس‌جمهور قاسم‌ژومارت توقایف از قزاقستان برگزار کردم. قزاقستان نخستین کشوری است که در دوره دوم ریاست‌جمهوری من به توافقنامه‌های ابراهیم پیوسته است — نخستین کشور از بسیاری کشورهایی که در راهند. 
 
وی افزود: این گامی بزرگ به سوی ایجاد پل‌هایی در سراسر جهان است. امروز، کشورهای بیشتری در صف هستند تا از طریق توافقنامه‌های ابراهیم، صلح و رفاه را در آغوش بگیرند. ما به‌زودی مراسم امضای رسمی را برای رسمی‌کردن این اقدام اعلام خواهیم کرد، و کشورهای بسیار دیگری نیز در تلاش‌اند به این باشگاه قدرت بپیوندند. پیشرفت واقعی، نتایج واقعی — در مسیر متحد کردن کشورها برای ثبات و رشد. خوشا به حال صلح‌آفرینان!
نظرات بینندگان