کد خبر: ۸۹۴۳۳۷
تاریخ انتشار: ۳۰ : ۰۸ - ۲۰ آبان ۱۴۰۴

درگیری مسلحانه در کرکوک، ساعتی قبل از آغاز رای‌گیری انتخابات / دو نیروی امنیتی عراق کشته شدند

درگیری مسلحانه در شهر کرکوک عراق منجر به کشته شدن دو نیروی امنیتی این کشور شد. این حادثه ساعتی قبل از آغاز رای‌گیری انتخابات پارلمانی رخ داده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

تسنیم: درگیری مسلحانه در شهر کرکوک عراق منجر به کشته شدن دو نیروی امنیتی این کشور شد. این حادثه ساعتی قبل از آغاز رای‌گیری انتخابات پارلمانی رخ داده است.

ساعتی قبل از آغاز فرآیند رای گیری انتخابات پارلمانی تیراندازی در شهر کرکوک منجر به کشته شدن دو نیروی امنیتی شد. براساس این گزارش، درگیری زمانی آغاز شد که افراد مسلح کرد به تجمع انتخاباتی ترکمان‌های این شهر تیراندازی کردند.

با ادامه تیراندازی میان دو طرف نیروهای امنیتی هم وارد عمل شدند تا اوضاع را کنترل نمایند. این حادثه در شرایطی رخ داد که در سرتاسر عراق آماده باش امنیتی به دلیل انتخابات برقرار شده است.

 

نظرات بینندگان