کد خبر: ۸۹۷۴۶۲
تاریخ انتشار: ۱۰ : ۰۹ - ۰۹ آذر ۱۴۰۴

رسایی: ‌نانجیب‌ها برای انکار حکم حجاب، پروژه قدردانی از شهدای بی‌حجاب را برداشته‌اند / درد زالو صفت‌ها، عنوان شهید نیست، انکار حیا و غیرت است

حمید رسایی در مطلبی در کانال تلگرامی خود نوشت: ‌«وقتی حضرت آقا عنوان شهید رو برای آقای رئیسی عزیز به کار بردن، نانجیب‌ها جای اطاعت امر، زبان به سخره و توهین و گزافه‌گویی باز کردن الان برای ایجاد دو دستگی بین مردم و انکار حکم حجاب ، پروژه قدردانی از شهدای بی حجاب برداشتند! درد زالو صفت‌ها، عنوان شهید نیست، انکار حیا و غیرته».
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

حمید رسایی در مطلبی در کانال تلگرامی خود نوشت: ‌«وقتی حضرت آقا عنوان شهید رو برای آقای رئیسی عزیز به کار بردن، نانجیب‌ها جای اطاعت امر، زبان به سخره و توهین و گزافه‌گویی باز کردن الان برای ایجاد دو دستگی بین مردم و انکار حکم حجاب ، پروژه قدردانی از شهدای بی حجاب برداشتند!
درد زالو صفت‌ها، عنوان شهید نیست، انکار حیا و غیرته».

رسایی: ‌نانجیب‌ها برای انکار حکم حجاب، پروژه قدردانی از شهدای بی‌حجاب را برداشته‌اند / درد زالو صفت‌ها، عنوان شهید نیست، انکار حیا و غیرت است

نظرات بینندگان