کد خبر: ۸۹۹۹۶۳
تاریخ انتشار: ۲۸ : ۲۲ - ۲۳ آذر ۱۴۰۴

معاون قانون اساسی پزشکیان: در گذشته می‌شنیدیم که سیم‌کارت یا کارت ملی برخی اشخاص مسدود شده، کجای قانون این محرومیت اجتماعی برای اشخاص در نظر گرفته شده؟

بیژن عباسی، معاون قانون اساسی معاونت حقوقی رئیس جمهور گفت: در گذشته می‌شنیدیم که سیم‌کارت برخی اشخاص مسدود شده است یا کارت ملی برخی افراد مسدود شده است، این از کجا آمده است؟
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

معاون معاون قانون اساسی رئیس‌جمهور نسبت به مسدود شدن سیم‌کارت برخی اشخاص در گذشته، انتقاد کرد.

به گزارش انتخاب، بیژن عباسی، معاون قانون اساسی معاونت حقوقی رئیس جمهور گفت: در گذشته می‌شنیدیم که سیم‌کارت برخی اشخاص مسدود شده است یا کارت ملی برخی افراد مسدود شده است، این از کجا آمده است؟

وی افزود: کجای قانون این محرومیت اجتماعی را برای اشخاص در نظر گرفته است؟ باید به این توجه کنیم.

عباسی تأکید کرد: گاهی قانون اساسی برای حقوق ملت جایگاه رفیعی در نظر گرفته است، ولی ما با وضع قانون عادی آن را محدود کردیم، مثلاً برای اجتماعات و راهپیمایی‌ها اصلا قانون نداریم، یا برای تشکیل تشکل‌ها حاکمیت و دولت باید تلاش کنند.

نظرات بینندگان