کد خبر: ۹۰۳۶۱۳
تاریخ انتشار: ۲۷ : ۱۱ - ۱۵ دی ۱۴۰۴

سخنگوی وزارت خارجه: اینکه آمریکا گفته خودمان ونزوئلا را اداره می‌کنیم، یعنی جهان به هشتاد سال قبل برمی‌گردد؛ این مورد پذیرش مردم ونزوئلا نیست/ رابطه با ما با کاراکاس در آینده بر اساس احترام و منافع متقابل خواهد بود

بقائی در پاسخ به سؤالی درباره مطالب مطرح شده مبنی بر اینکه گفته شده مارکو روبیو وزیر خارجه آمریکا قرار است اداره امور ونزوئلا را بپذیرد و آینده روابط ایران و ونزوئلا گفت: اگر تا پیش از این دهه‌های قبل با استناد به گسترش دموکراسی و اجرای حقوق بشر به کشورها تعرض می‌شد الان صراحتا اعلام می‌کنند موضوع مربوط به نفت ونزوئلاست.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

فارس: نشست خبری اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت خارجه با اصحاب رسانه، امروز ۱۵ دی ۱۴۰۴ برگزار شد.

وی در پاسخ به سؤالی درباره مطالب مطرح شده مبنی بر اینکه گفته شده مارکو روبیو وزیر خارجه آمریکا قرار است اداره امور ونزوئلا را بپذیرد و آینده روابط ایران و ونزوئلا گفت: اگر تا پیش از این دهه‌های قبل با استناد به گسترش دموکراسی و اجرای حقوق بشر به کشورها تعرض می‌شد الان صراحتا اعلام می‌کنند موضوع مربوط به نفت ونزوئلاست و اینکه گفتند ما خودمان ونزوئلا را اداره می‌کنیم نشانگر این است که جهان به هشتاد سال قبل برمی‌گردد و این مورد پذیرش هیچ کشور و ملتی از جمله مردم ونزوئلا نیست. 

سخنگوی وزارت خارجه بیان کرد:‌ رابطه با ما هر کشوری از جمله ونزوئلا براساس احترام و منافع متقابل بوده و مبنای ما در روابط در آینده بر همین اساس خواهد بود.

نظرات بینندگان