پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : 
تسنیم: رئیس جمهور روسیه در دیدار با رئیس امارات اعلام کرد که تشکیل دولت فلسطین ثبات در منطقه را تضمین خواهد کرد.
ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در گفتگو با محمد بن زاید آل نهیان، رئیس امارات متحده عربی گفت: روسیه برای شخص رئیس امارات متحده عربی در پیشبرد مشارکت روسیه و امارات متحده عربی بسیار ارزش قائل است.
به گزارش ریانووستی، پوتین با اشاره به اینکه امارات متحده عربی شریک تجاری مهمی برای روسیه در جهان عرب است و تجارت با آن به طور پیوسته در حال رشد است، گفت: روسیه و امارات متحده عربی ابتکارات قابل توجهی در بخش انرژی دارند.
رئیس جمهور روسیه با بیان اینکه همکاری روسیه و امارات متحده عربی در زمینه فناوری را قابل توجه است، افزود: روسیه از امارات متحده عربی به خاطر تسهیل مذاکرات سه جانبه بین روسیه، ایالات متحده و اوکراین در ابوظبی قدردانی میکند. گفتگوی بین روسیه و امارات متحده عربی با توجه به اوضاع خاورمیانه مهم و ضروری است.
پوتین با تاکید بر اینکه تشکیل دولت فلسطین مطابق با تصمیم سازمان ملل، ثبات بلندمدت در منطقه را تضمین خواهد کرد، گفت: موضوع تشکیل دولت فلسطین مطابق با تصمیم سازمان ملل را یک مسئله بنیادین است.