کد خبر: ۹۰۸۲۶۰
تاریخ انتشار: ۴۵ : ۲۳ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۴

سخنگوی وزارت خارجه: مشورت‌ها برای تعیین محل انجام گفت‌و‌گو‌ها [با آمریکا] در جریان است / هم ترکیه و هم عمان و هم برخی دیگر از کشور‌های منطقه برای میزبانی گفت‌و‌گو‌ها اعلام آمادگی کرده‌اند که برای ما بسیار ارزشمند است

اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سوالی درباره روند هماهنگی برای انجام مذاکرات میان ایران و آمریکا بر اساس دستور رئیس‌جمهور، گفت: برنامه‌ریزی برای انجام مذاکرات طی چند روز آینده صورت گرفته است و مشورت‌ها برای تعیین محل انجام گفتگوها نیز در جریان است که به محض نهایی شدن اطلاع رسانی خواهد شد. 
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایرنا: اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سوالی درباره روند هماهنگی برای انجام مذاکرات میان ایران و آمریکا بر اساس دستور رئیس‌جمهور، گفت: برنامه‌ریزی برای انجام مذاکرات طی چند روز آینده صورت گرفته است و مشورت‌ها برای تعیین محل انجام گفتگوها نیز در جریان است که به محض نهایی شدن اطلاع رسانی خواهد شد. 
 
بقائی با قدردانی از همه کشورهای دوست که با دغدغه‌مندی و حسن نیت، خود را برای فراهم کردن زمینه‌های شکل‌‌گیری یک روند دیپلماتیک به کار بستند، تصریح کرد: علی‌الاصول مکان و زمان برگزاری گفتگوها، مساله پیچیده‌ای نیست و نباید مستمسکی برای بازی رسانه‌ای باشد؛ هم ترکیه و هم عمان و هم برخی دیگر از کشورهای منطقه برای میزبانی گفتگوها اعلام آمادگی کرده‌اند که برای ما بسیار ارزشمند است.
نظرات بینندگان