کد خبر: ۹۰۸۷۷۴
تاریخ انتشار: ۲۷ : ۱۷ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۴

نخست‌وزیر لبنان: حملات اسرائیل، تجاوز علیه حاکمیت کشور ما است / با چالش‌های بزرگی در جنوب آن مواجه ایم، اما هرگز از غلبه بر این چالش‌ها و حمایت از حقوق ملی کوتاه نخواهیم آمد

نخست‌وزیر لبنان با تأکید بر اینکه تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه لبنان، تجاوز مستقیم علیه حاکمیت آن است، گفت که لبنان با چالش‌های بزرگی در جنوب آن مواجه است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
ایرنا: نخست‌وزیر لبنان با تأکید بر اینکه تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه لبنان، تجاوز مستقیم علیه حاکمیت آن است، گفت که لبنان با چالش‌های بزرگی در جنوب آن مواجه است.
 
به گزارش  شبکه الجزیره، «نواف سلام» نخست‌وزیر لبنان گفت که این کشور با چالش‌های بزرگی در جنوب مواجه است اما هرگز از غلبه بر این چالش‌ها و حمایت از حقوق ملی کوتاه نخواهد آمد.
 
وی در جریان بازدید از جنوب لبنان جهت اطلاع از اوضاع میدانی مناطق جنوب لبنان، در یک کنفرانس خبری تصریح کرد: دولت برای آغاز روند بازسازی جنوب لبنان، هرگز منتظر عقب‌نشینی اسرائیل نخواهد ماند و بازسازی، تعهد ملی و حقی انکارناپذیر است.
 
سلام تأکید کرد: دولت با وجود حجم چالش‌های موجود، به انجام مسئولیت‌های خود در قبال مناطق آسیب‌دیده متعهد است، گسترش سلطه دولت نیز تنها محدود به استقرار ارتش لبنان در جنوب و احیای حاکمیت نیست بلکه ازسرگیری خدمات اساسی و تضمین ضروریات زندگی شرافتمندانه برای شهروندان را شامل می‌شود که جزء اصلی وظیفه دولت در قبال مردم و سرزمینش است.
 
 رژیم صهیونیستی یکم اکتبر ۲۰۲۴ (۱۰ مهر ۱۴۰۳)، تجاوز خود را به لبنان شروع و بعد از دو ماه چهارشنبه هفتم آذر با میانجیگری آمریکا آتش‌بس را امضا کرد.
 
بر این اساس، نظامیان رژیم صهیونیستی باید طی ۶۰ روز از جنوب لبنان خارج می‌شدند ولی این رژیم برخلاف قوانین بین المللی نظامیان خود را در پنج موقعیت راهبردی در این منطقه نگه داشت و آنجا را ترک نکرد.
 
ارتش رژیم صهیونیستی از زمان امضای توافق آتش بس تاکنون هزاران بار، آن را نقض کرده است.
نظرات بینندگان