کد خبر: ۹۰۹۹۶۷
تاریخ انتشار: ۵۳ : ۲۲ - ۲۶ بهمن ۱۴۰۴

لاریجانی: هدف اعلام شده از سوی ترامپ این است که ایران سلاح هسته‌ای نداشته باشد و این نقطه مشترکی است که ایران با آن مخالف نیست

علی لاریجانی در گفت‌و‌گو با الجزیره با بیان اینکه ما از گذشته هم موافق مذاکرات بودیم و الان هم موافق هستیم؛ مشروط بر اینکه مذاکرات اولاً منصفانه و معقول باشد افزود: هدف اعلام شده از سوی ترامپ این است که ایران سلاح هسته‌ای نداشته باشد و این نقطه مشترکی است که ایران با آن مخالف نیست.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
علی لاریجانی در گفتگو با الجزیره گفت: هدف اعلام شده از سوی ترامپ این است که ایران سلاح هسته‌ای نداشته باشد و این نقطه مشترکی است که ایران با آن مخالف نیست.
 
بخشهایی از این مصاحبه به این شرح است:
 
سوال خبرنگار الجزیره: دقیقاً می‌خواهم بپرسم که ایالات متحده آمریکا چه چیزی می‌خواهد و چه موضوعاتی را در میز مذاکرات مطرح کرده است؟
 
دبیر شورای‌عالی امنیت ملی پاسخ داد:
 
تاریخ گفته‌شده درست است. در گذشته توافقاتی با 1+5 داشتیم که چارچوب مدنی داشت و در حال اجرا بود، اما آمریکایی‌ها آن را کنار گذاشتند و از آن زمان تا حالا مشکلاتی ایجاد شده است.
 
در هفت، هشت ماه اخیر، جنگ علیه ایران توسط اسرائیل و آمریکا انجام شد، اما نتیجه آن چیزی نبود که آن‌ها می‌خواستند و مسائل حل نشد.
 
ما از گذشته هم موافق مذاکرات بودیم و الان هم موافق هستیم؛ مشروط بر اینکه مذاکرات اولاً منصفانه و معقول باشد.
 
مذاکرات نباید ابزاری برای اقدامات دیگر باشد؛ هدف آن باید حل معنادار مسئله باشد و زمان‌کشی در آن صورت نگیرد.
 
هدف اعلام شده از سوی آقای ترامپ این است که ایران سلاح هسته‌ای نداشته باشد و این نقطه مشترکی است که ایران با آن مخالف نیست.
نظرات بینندگان