کد خبر: ۹۱۷۰۰۲
تاریخ انتشار: ۰۴ : ۲۲ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۵

وزیر دفاع پاکستان: اسرائیل شر و نفرینی برای بشریت است، در حالی که مذاکرات صلح در اسلام‌آباد در جریان است، نسل‌کشی در لبنان در حال انجام است / دعا می‌کنم کسانی که این دولت سرطانی را بر زمین فلسطین ایجاد کردند تا از یهودیان اروپایی خلاص شوند، در جهنم بسوزند

وزیر دفاع پاکستان با بیان اینکه در حالی که مذاکرات صلح در اسلام‌آباد در جریان است، نسل‌کشی در لبنان در حال انجام است افزود: اسرائیل شر و نفرینی برای بشریت است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
وزیر دفاع پاکستان با بیان اینکه در حالی که مذاکرات صلح در اسلام‌آباد در جریان است، نسل‌کشی در لبنان در حال انجام است افزود: اسرائیل شر و نفرینی برای بشریت است.
 
به گزارش «انتخاب»؛  «خواجه محمد آصف» در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: اسرائیل شر و نفرینی برای بشریت است، در حالی که مذاکرات صلح در اسلام‌آباد در جریان است، نسل‌کشی در لبنان در حال انجام است.
 
وی افزود: شهروندان بی‌گناه توسط اسرائیل کشته می‌شوند، ابتدا غزه، سپس ایران و اکنون لبنان، خونریزی بدون توقف ادامه دارد. امیدوارم و دعا می‌کنم کسانی که این دولت سرطانی را بر زمین فلسطین ایجاد کردند تا از یهودیان اروپایی خلاص شوند، در جهنم بسوزند. 
نظرات بینندگان