کد خبر: ۹۲۰۴۵۷
تاریخ انتشار: ۲۴ : ۰۰ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۵

ادعای فاکس نیوز: آمریکا حملاتی را به قشم و بندرعباس انجام داده، اما یک مقام آمریکایی می‌گوید این به معنای از سرگیری جنگ نیست

فاکس نیوز مدعی شد ایالات متحده حملاتی را به بندر قشم و بندرعباس ایران انجام داده است، اما یک مقام ارشد آمریکایی می‌گوید این به معنای از سرگیری جنگ نیست.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

فاکس نیوز مدعی شد ایالات متحده حملاتی را به بندر قشم و بندرعباس ایران انجام داده است، اما یک مقام ارشد آمریکایی می‌گوید این به معنای از سرگیری جنگ نیست.

به گزارش «انتخاب»، ساعاتی پیش فارس با اشاره به وقوع انفجار در اسکله بهمن قشم نوشت: یک منبع رژیم صهیونیستی در گفت‌وگو با شبکه آی ۲۴ تأکید کرد: اسرائیل هیچ ارتباطی با حوادث امشب در ایران ندارد. در مقابل، برخی منابع دیگر از جمله یک منبع اسرائیلی مدعی شده‌اند که «جنگنده‌های امارات این اسکله را بمباران کرده‌اند».

تسنیم هم نوشت: برخی منابع می‌گویند که دو پهپادی که پدافند بندرعباس با آنها درگیر شده بود، منهدم شده‌اند.

به نوشته این خبرگزاری، صدای انفجار در این بندر مربوط به عملکرد پدافند بوده و این موضوع، با انفجار صورت گرفته در اطراف اسکله بهمن قشم متفاوت است.

نظرات بینندگان