کد خبر: ۹۲۳۱۵۸
تاریخ انتشار: ۳۵ : ۱۴ - ۰۵ خرداد ۱۴۰۵

یک خبرگزاری دولتی به نقل از منبع مطلع در وزارت ارتباطات: پروسه اتصال اینترنت در حال انجام است و طی ۲۴ ساعت آینده این امکان برای همه فراهم خواهد شد

ایسنا نوشت: طبق اعلام یک منبع مطلع از وزارت ارتباطات با صدور دستور اتصال اینترنت از سوی سیدستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات پروسه اتصال در حال انجام است و طی ۲۴ ساعت آینده این امکان برای همه فراهم خواهد شد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایسنا نوشت: طبق اعلام یک منبع مطلع از وزارت ارتباطات با صدور دستور اتصال اینترنت از سوی سیدستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات پروسه اتصال در حال انجام است و طی 24 ساعت آینده این امکان برای همه فراهم خواهد شد.

شب گذشته معاون سیاست گذاری و برنامه‌ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال وزارت ارتباطات با انتشار مطلبی در یک شبکه اجتماعی از ابلاغ مصوبه بازگشایی اینترنت توسط رئیس‌جمهور خبر داده و اظهار کرده بود: دقایقی پیش، رئیس‌جمهور مصوبه بازگشایی اینترنت را ابلاغ کرد. برای این لحظه، راهی سخت و پرهزینه طی کردیم؛ چون باور داشتیم اینترنت، حق مردم است که باید به آن‌ها بازگردانده شود.

احسان چیت‌ساز، خاطرنشان کرده بود: امروز دکتر پزشکیان، معاون اول رئیس جمهور و وزیر ارتباطات، پنجره‌ای به سمت ثبات، عقلانیت و آینده باز کردند.

بر این اساس پیش‌بینی می‌شد با توجه به تصمیمات ستاد ویژه ساماندهی فضای مجازی و ابلاغ اخیر رئیس‌جمهوری مبنی بر بازگشایی اینترنت بین‌الملل به‌زودی دسترسی مردم به آن فراهم شود.

نظرات بینندگان