کد خبر: ۹۲۳۸۳۷
تاریخ انتشار: ۳۷ : ۰۱ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۵

صدای آژیر برای اولین بار در طبریا در شمال اسرائیل به صدا در آمد

در پی گسترش دامنه حملات حزب ‌الله، آژیرهای خطر برای نخستین ‌بار در طبریا به صدا درآمد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

تسنیم: در پی گسترش دامنه حملات حزب ‌الله، آژیرهای خطر برای نخستین ‌بار در طبریا به صدا درآمد.

منابع عبری‌ زبان اعلام کردند پس از شلیک موشک‌هایی از سمت لبنان، آژیرهای خطر در طبریا و مناطق اطراف آن به صدا درآمده است.

روزنامه عبری زبان «یدیعوت آحارونوت» اعلام کرد برای نخستین‌بار از زمان آتش‌بس، آژیرهای خطر در طبریا و مناطق اطراف آن به صدا درآمده است.

شلیک دو موشک به طبریا در شمال فلسطین اشغالی

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی از شلیک دو موشک از خاک لبنان به شهر طبریا و اطراف آن خبر داد ولی در عین حال مدعی شد که این دو موشک را رهگیری کرده است .

صدای آژیر در شمال فلسطین اشغالی فعال شد

پیش از این صدای آژیر هشدار در منطقه «رأس الناقورة» در الجلیل غربی در پی نفوذ احتمالی پهپاد به این منطقه به صدا در آمد.

صدای آژیر این بار در «کریات شمونه» به صدا در آمد

همچنین منابع خبری از به صدا در آمدن آژیر خطر در منطقه کریات شمونه و اطراف آن در اصبح الجلیل در شمال فلسطین اشغالی خبر دادند.

شلیک سه موشک حزب الله به الجلیل در شمال فلسطین اشغالی 

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی همچنین به شلیک سه موشک جدید از خاک لبنان به الجلیل اعلی در شمال فلسطین اشغالی اذعان کرد ولی در عین حال مدعی شد که دو فروند از موشک‌ها را رهگیری کرده و در حال بررسی نتایج رهگیری موشک دیگر است.

نظرات بینندگان