کد خبر: ۹۳۸۱۹۵
تاریخ انتشار: ۲۲ : ۱۶ - ۱۵ شهريور ۱۴۰۵

فارس: ۳ نفتکش با هشدار سپاه از مسیر جنوبی تنگه هرمز تغییر مسیر دادند

پس از هشدار نیروی دریایی سپاه درباره بسته بودن مسیر جنوبی تنگه هرمز، ۳ نفتکش از جمله یک شناور LNG قطری مسیر خود را تغییر داده و بازگشتند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

فارس نوشت: پس از هشدار نیروی دریایی سپاه درباره بسته بودن مسیر جنوبی تنگه هرمز، ۳ نفتکش از جمله یک شناور LNG قطری مسیر خود را تغییر داده و بازگشتند.

 آخرین گزارش‌های رصد دریایی حاکی از آن است که دست‌کم ۳ نفتکش و شناور حامل انرژی که از مسیر جنوبی تنگه هرمز در حال عبور بودند، پس از دریافت هشدار از سوی نیروی دریایی سپاه، مسیر خود را تغییر داده و بازگشتند.

بر اساس این گزارش، شناورهای VELOS AMBER، BRAVO و AL SHEEHANIYA در مسیر جنوبی تنگه هرمز حرکت می‌کردند که پس از اعلام هشدار درباره بسته بودن این مسیر، از ادامه حرکت منصرف شدند.

رصدهای منتشرشده نشان می‌دهد AL SHEEHANIYA که یک نفتکش LNG قطری است نیز پس از ورود به مسیر جنوبی، توسط نیروی دریایی سپاه وادار به بازگشت شده است.

همچنین داده‌های ردیابی دریایی، وجود VELOS AMBER و AL SHEEHANIYA را در فهرست شناورهای فعال در منطقه تأیید می‌کند.

بر این اساس، تلاش این شناورها برای عبور از مسیر جنوبی تنگه هرمز، دست‌کم در این مقطع، به چرخش و بازگشت آنها منجر شده است.

نظرات بینندگان
captcha