کد خبر: ۹۲۳۹۶۰
تاریخ انتشار: ۵۷ : ۲۲ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۵

سردار قاآنی: شرارت جدید صهیونیست‌ها باب‌المندب را مثل تنگه هرمز خواهد کرد

فرمانده سپاه قدس سپاه پاسداران اانقلایی اسلامی در پیامی درباره باب‌المندب و شرارت جدید صهیونیست‌ها نوشت: شرارت صهیونیست‌ها در لبنان و غزه در سایه حمایت‌های وقیحانه آمریکا، عزم محور مقاومت را برای توسعه پشتیبانی‌ها از هر دو جبهه، اقدام برای فعالسازی سایر جبهه‌ها و همسان‌سازی وضعیت ترافیکی تنگه باب‌المندب با تنگه هرمز رقم خواهد زد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
ایرنا: فرمانده سپاه قدس سپاه پاسداران اانقلایی اسلامی در پیامی درباره باب‌المندب و شرارت جدید صهیونیست‌ها نوشت: شرارت صهیونیست‌ها در لبنان و غزه در سایه حمایت‌های وقیحانه آمریکا، عزم محور مقاومت را برای توسعه پشتیبانی‌ها از هر دو جبهه، اقدام برای فعالسازی سایر جبهه‌ها و همسان‌سازی وضعیت ترافیکی تنگه باب‌المندب با تنگه هرمز رقم خواهد زد.
 
سردار اسماعیل قاآنی شامگاه دوشنبه در این پیام تاکید کرد: رژیم مفلوک صهیونی بداند جنایت توامان در جنوب لبنان و غزه، او را در گرداب عملیات‌های حزب‌الله و طوفان دوباره جوانمردان فلسطینی گرفتار خواهد کرد.
نظرات بینندگان