کد خبر: ۹۲۴۶۵۸
تاریخ انتشار: ۵۸ : ۰۹ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۵

سفارت ایران در آنکارا: عدم صدور ویزای برخی اعضای تیم ملی بدترین شکل دخالت سیاسی در ورزش است/ فیفا باید آمریکا را پاسخگو کند

سفارت ایران در آنکارا اقدام سفارت آمریکا در ترکیه در صادر نکردن ویزای بخش قابل توجهی از کادر مدیریتی و اجرایی و مشاوران فنی تیم ملی ایران را رفتار عمدی و تبعیض‌آمیز علیه تیم ملی در بالاترین سطح دانست.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایسنا: سفارت ایران در آنکارا اقدام سفارت آمریکا در ترکیه در صادر نکردن ویزای بخش قابل توجهی از کادر مدیریتی و اجرایی و مشاوران فنی تیم ملی ایران را رفتار عمدی و تبعیض‌آمیز علیه تیم ملی در بالاترین سطح دانست.

سفارت ایران در ترکیه در واکنش به پیام تشکر تام باراک سفیر آمریکا در ترکیه که از عملکرد سفارت این کشور در آنکارا برای صدور ویزای تیم ملی ایران اقدام کرده و آن را فراتر از مرزها دانست نوشت: شما نمی‌توانید صرفاً با تعریف و تمجید از خودتان، رفتاری را که ناقض مقررات فیفا و ناقض تعهدات میزبانی ایالات متحده است، تطهیر کنید. چرا نمی‌گویید که ویزا برای بخش بزرگی از کادر مدیریتی و اجرایی، مشاوران فنی و سایر افرادی که بخش جدایی‌ناپذیر هر تیم ملی فوتبال هستند، رد شده است؟

 سفارت ایران با تاکید بر اینکه سفارت آمریکا رفتار عمدی و تبعیض‌آمیز علیه تیم ملی فوتبال ایران را به بالاترین سطح خود رسانده است اظهار کرد: دولت ایالات متحده با گسترش خصومت‌های هوس‌بازانه خود علیه ملت ایران به عرصه ورزش، در عمل تیم ملی ایران را از حق خود برای بازی در جام جهانی در شرایط عادی و بدون فشار و استرس غیرضروری محروم می‌کند؛ این بدترین شکل ممکن از دخالت سیاسی در ورزش است و فیفا باید ایالات متحده را به دلیل نقض قوانین خود و رفتار تبعیض‌آمیز با تیم ملی فوتبال ایران پاسخگو کند.

نظرات بینندگان