پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : 
رسانه ها از گفتوگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان خبر دادند.
به گزارش «انتخاب»، عراقچی، وزیر خارجه ایران ساعتی پیش با همتایان خود در برخی کشورها از جمله فرانسه و قطر و همین طور وزیر دفاع پاکستان نیز گفت و گو کرده بود.
به گزارش «انتخاب»، در ساعات پایانی روز یکشنبه ۱۷ خردادماه، ایران در پاسخ به حمله اسرائیل به مقر حزب الله در ضاحیه بیروت و نقض آتش بس، برخی مناطق اسرائیل را هدف حملات موشکی خود قرار داد.
سپاه اعلام کرد که پایگاه هوایی رامات دیوید، مبدا تجاوزهای اسرائیل به لبنان بود که هدف موشکهای بالستیک قرار گرفت.
در واکنش، دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا با بیان اینکه نمیخواهد اتفاقات امشب توافق با ایران را از مسیر خود خارج کند، ادعا کرد «با نتانیاهو تماس خواهم گرفت و میگویم که به ایران پاسخ ندهد». او همچنین گفت: «به ایران میگویم؛ شما موشکهایتان را شلیک کردید؛ حالا برگردید پای میز مذاکره.»