کد خبر: ۹۲۶۶۵۸
تاریخ انتشار: ۴۲ : ۱۵ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۵

ترامپ: نخست وزیر ایتالیا التماس می‌کرد که با من عکس بگیرد؛ آنقدر میخواست با من عکس بگیرد که دلم به حالش سوخت / ملونی: صراحتاً شگفت زده و آزرده‌ام؛ نمی‌دانم چرا ترامپ با متحدانش چنین رفتاری می‌کند؛ بالاخره این اولین بار هم نیست که چنین اتفاقی می‌افتد / وزیر خارجه ایتالیا: سفر خود به ایالات متحده را که برای روز‌های ۲۱ و ۲۲ ژوئن برنامه‌ریزی شده بود، لغو می‌کنم

ترامپ، نخست وزیر ایتالیا را مسخره کرد و گفت: «او التماس میکرد که با من عکس بگیرد! آنقدر میخواست با من عکس بگیرد که حتی من نمیخواستم این کار را بکنم، اما به حالش دلسوزی کردم!» 
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
ترامپ: نخست وزیر ایتالیا التماس می‌کرد که با من عکس بگیرد؛ آنقدر میخواست با من عکس بگیرد که به حالش دلسوزی کردم / ملونی: صراحتاً شگفت زده و آزرده‌ام؛ نمی‌دانم چرا ترامپ با متحدانش چنین رفتاری می‌کند؛ بالاخره این اولین بار هم نیست که چنین اتفاقی می‌افتد / وزیر خارجه ایتالیا: سفر خود به ایالات متحده را که برای روز‌های ۲۱ و ۲۲ ژوئن برنامه‌ریزی شده بود، لغو می‌کنمترامپ، نخست وزیر ایتالیا را مسخره کرد و گفت: «او التماس میکرد که با من عکس بگیرد! آنقدر میخواست با من عکس بگیرد که حتی من نمیخواستم این کار را بکنم، اما به حالش دلسوزی کردم!» 
 
به گزارش «انتخاب»؛ ملونی، نخستوزیر ایتالیا نیز در پاسخ به ترامپ گفت: خیلی از چیز‌ها شایسته‌ی پاسخ فوری هستند. اظهارات دونالد ترامپ کاملاً ساختگی است. من صراحتاً شگفت زده و آزرده‌ام. نمیدانم چرا رئیس جمهور ایالات متحده با متحدانش چنین رفتاری میکند؛ بالاخره این اولین بار هم نیست که چنین اتفاقی میافتد.
 
وی افزود: تنها میتوانم بگویم حیف که او همین اراده و قاطعیت را با دشمنان غرب، با دشمنان آمریکا، و با رهبرانی که در قبالشان بسیار انعطافپذیرتر نشان میدهد، به کار نمیگیرد. اما او باید یک چیز را به خاطر داشته باشد: ایتالیا و من هرگز التماس نمیکنیم. 
 
آنتونیو تاجانی، وزیر امور خارجه ایتالیا نیز در واکنش به اظهارات ترامپ گفت: سخنان جدی و توهین‌آمیز رئیس‌جمهور ترامپ در مورد نخست‌وزیر جورجیا ملونی، به تمام ایتالیا توهین محسوب میشود. به همین دلیل، تصمیم گرفته‌ام سفر خود به ایالات متحده را که برای روز‌های ۲۱ و ۲۲ ژوئن برنامه‌ریزی شده بود، لغو کنم.
نظرات بینندگان
captcha