پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : تسنیم: قهرمان پنج دوره جام جهانی فوتبال به جمع 16 تیم پایانی رقابتها راه یافت.
تیم ملی فوتبال برزیل از ساعت 20:30 امشب (دوشنبه - به وقت تهران) در دومین دیدار از مرحله یکشانزدهم نهایی جام جهانی 2026، در ورزشگاه هیوستون آمریکا مقابل ژاپن صفآرایی کرد که این مسابقه با برتری 2 بر یک برزیل پایان یافت.
سلسائو در حالی که توپ و میدان را در این مسابقه در اختیار داشت، در دقیقه 29 روی اشتباه دنیلو در میانه زمین غافلگیر شد و پاس اشتباه این بازیکن به کایشو سانو رسید. بازیکن ژاپن با یک حرکت پا به توپ تا پشت محوطه جریمه برزیل پیش رفت و با یک ضربه دقیق، دروازه آلیسون بِکر را باز کرد.
برزیل که نیمه اول را بازنده به رختکن رفته بود، در نیمه دوم برای جبران نتیجه وارد زمین شد. حملات پیاپی تیم کارلو آنچلوتی در دقیقه 56 جواب داد و کاسمیرو با یک ضربه سر توانست دروازه ژاپن را باز کند.
برزیلیها بعد از گل تساوی هم به حملات خود ادامه دادند، اما تلاش آنها هر بار به سد بلند ژاپن برخورد کرد. در شرایطی که هواداران هم انتظار پایان مسابقه را میکشیدند، گابریل مارتینلی در دقیقه 5+90 بازی موفق به گلزنی شد تا سلسائو راهی مرحله یکهشتم نهایی شود.
مائوریتسیو ماریانی ایتالیایی قضاوت این مسابقه را بر عهده دارد. او در طول 90 دقیقه، کایشو سانو و دایچی کامادا از ژاپن و دنیلو و کاسمیرو از برزیل را با کارت زرد جریمه کرد.
برنده این دیدار در مرحله یکهشتم نهایی به مصاف برنده دیدار نروژ - ساحل عاج خواهد رفت.