کد خبر: ۹۲۹۶۳۱
تاریخ انتشار: ۳۹ : ۱۷ - ۱۹ تير ۱۴۰۵

بعد حسین، بهرام هم احتمالا استقلالی می‌شود؛ چپِ استقلال در تصرف گودرزی‌ها؟

در شرایطی که هفته‌‎هاست همه اتفاقات در استقلال به باز شدن پنجره نقل و انتقالات گره خورده، گویا مدیران باشگاه با چند بازیکن به توافق رسیده‌اند اما تا زمان اعلام رأی نهایی دادگاه CAS همچنان امکان رونمایی از آن‌ها را ندارد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
فرهیختگان: در شرایطی که هفته‌‎هاست همه اتفاقات در استقلال به باز شدن پنجره نقل و انتقالات گره خورده، گویا مدیران باشگاه با چند بازیکن به توافق رسیده‌اند اما تا زمان اعلام رأی نهایی دادگاه CAS همچنان امکان رونمایی از آن‌ها را ندارد.
 
 جدا از محمد خلیفه، آبی‌ها برای جذب یکی دیگر از جوانان ایرالکو هم اقدام کرده‌اند و بر اساس شنیده‌ها در حال انجام مذاکرات نهایی با بهرام گودرزی ۲۰ ساله هستند و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد بعد از حسین گودرزی، دومین دفاع چپ تیم هم یک گودرزی می‌شود. این در شرایطی است که با جدایی ابوالفضل جلالی و پرسپولیسی‌شدن او، آبی‌ها به‌دنبال یک مدافع چپ در بازار هستند.
نظرات بینندگان
captcha