کد خبر: ۹۲۹۸۸۰
تاریخ انتشار: ۴۴ : ۱۱ - ۲۱ تير ۱۴۰۵

واکنش ترامپ و نتانیاهو به درگذشت لیندزی گراهام/ رئیس‌جمهور آمریکا: نبود او به شدت احساس خواهد شد؛ چه غم‌انگیز! / نخست‌وزیر اسرائیل: من یک دوست عزیز را از دست دادم

دونالد ترامپ گفت: سناتور لیندسی گراهام، یکی از بزرگ‌ترین افراد و سناتورهایی که تا به حال می‌شناختم، درگذشت! او همیشه در حال کار بود و یک وطن‌پرست واقعی آمریکایی به شمار می‌رفت.
سناتور
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

رئیس‌جمهور آمریکا و نخست‌وزیر اسرائیل به خبر درگذشت سناتور جمهوری‌خواه و ضد ایرانی، لیندزی گراهام واکنش نشان دادند و ابراز ناراحتی کردند.

به گزارش انتخاب، دونالد ترامپ گفت: سناتور لیندسی گراهام، یکی از بزرگ‌ترین افراد و سناتورهایی که تا به حال می‌شناختم، درگذشت! او همیشه در حال کار بود و یک وطن‌پرست واقعی آمریکایی به شمار می‌رفت.

وی افزود: نبود لیندسی به شدت احساس خواهد شد!!! جزئیات و هماهنگی‌های بعدی متعاقباً اعلام خواهد شد. چه غم‌انگیز.

همچنین بنیامین نتانیاهو اظهار کرد: من و سارا همراه با مردم آمریکا بر فقدان دوست عزیزمان، سناتور لیندسی گراهام، سوگواریم. در دیدار اخیرمان، گفتم: «لیندسی دوست بزرگی برای اسرائیل و دوست عزیزی برای من است. هیچ دوستی بهتر از لیندسی نداریم.»

وی افزود: لیندسی می‌دانست که امنیت اسرائیل و آمریکا از یکدیگر جداییناپذیرند.

او ادامه داد: اسرائیل یکی از بزرگترین دوستان خود را از دست داد. آمریکا یک میهن‌پرست بزرگ را از دست داد. من یک دوست عزیز را از دست دادم.

نظرات بینندگان
captcha