کد خبر: ۹۳۰۱۱۲
تاریخ انتشار: ۵۴ : ۱۶ - ۲۲ تير ۱۴۰۵

قرارگاه خاتم‌الانبیا: به هیچ عنوان به آمریکا اجازه دخالت در مدیریت تنگه هرمز را نخواهیم داد/ همکاری برخی کشور‌های منطقه با ایالات متحده موجب شده که خطر گسترش جنگ در سراسر منطقه افزایش یابد/ با هر گونه اختلال در تردد کشتی‌های تجاری و نفتکش‌ها توسط آمریکا، خارج از مسیر تعیین شده ایران، با شدت برخورد می‌کنیم

قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا(ص) اعلام کرد: ایران با هرگونه اختلال برای عبور کشتی‌ها توسط آمریکا برخورد می‌کند.
خاتم‌الانبیاء
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

تسنیم: قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا(ص) اعلام کرد: ایران با هرگونه اختلال برای عبور کشتی‌ها توسط آمریکا برخورد می‌کند.

سخنگوی قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیا(ص) اعلام کرد: ماجراجویی‌ها و شرارت های مکرر آمریکا برای دخالت در مدیریت تنگه هرمز، امنیت منطقه، تجارت بین‌المللی و عبور و مرور کشتی‌های نفت‌کش و تجاری را به‌طور جدی به مخاطره انداخته است و متأسفانه همکاری برخی کشورهای منطقه نیز موجب شده، خطر گسترش جنگ در سراسر منطقه، افزایش یابد.

بر این اساس اعلام می‌گردد: پیرو هشدارهای قبلی به هیچ عنوان به آمریکا اجازه دخالت در مدیریت تنگه هرمز را نمی‌دهیم و نخواهیم داد.

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم ادامه داد: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با هرگونه اختلال و ناامنی برای عبور و مرور کشتی‌های تجاری و نفتکش توسط ارتش متجاوز و راهزن آمریکا خارج از مسیر تعیین شده ایران و بدون مجوز نیروی مسلح با شدت برخورد می‌کنند و اقدامات قدرتمند سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ارتش جمهوری اسلامی ایران در ایام گذشته شاهدی بر این ادعا است.

وی تصریح کرد: به سران کشورهای منطقه، هشدار داده می‌شود که هرگونه همکاری با آمریکا و پشتیبانی لجستیکی از ارتش متجاوز آن کشور، به منزله جنگ علیه حاکمیت و امنیت ملی ایران تلقی گردیده و در صورت گسترش جنگ در منطقه شعله‌های آتش جنگ، دامن تمام کشورهای منطقه را فرا خواهد گرفت. مسئولیت همه ناامنی ها و گسترش جنگ در منطقه، متوجه آمریکا و کشورهایی است که با ارتش جنایتکار آن کشور، همکاری می‌کنند.

نظرات بینندگان
captcha