کد خبر: ۹۳۰۲۴۳
تاریخ انتشار: ۲۹ : ۱۲ - ۲۳ تير ۱۴۰۵

وزیر خارجه عمان: گفت‌و‌گو‌ها برای تدوین یک ترتیب بلند مدت که آزادی کشتیرانی در تنگه هرمز را تضمین کند، در جریان است/ خطرناک‌ترین تهدیدات برای امنیت خلیج فارس از درون آن نمی‌آید، بلکه از تصمیمات و اقدامات بیرون از آن، به ویژه در تل‌آویو ناشی می‌شود/ باید رابطه با آمریکا باز تنظیم شود تا با واقعیت راهبردی که جنگ آشکار ساخته، هماهنگ‌تر گردد

بدر البوسعیدی، وزیر امور خارجه عمان گفت: در حال حاضر گفت‌وگوهای پیچیده‌ای برای تدوین یک ترتیب بلندمدت که آزادی کشتیرانی را از طریق تنگه هرمز تضمین کند، در جریان است.
عمان
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

وزیر خارجه عمان در خصوص ترتیبات آینده تنگه هرمز اظهار کرد: گفت‌وگوهای پیچیده‌ای برای تدوین یک ترتیب بلندمدت که آزادی کشتیرانی در حال انجام است.

به گزارش انتخاب، بدر البوسعیدی، وزیر امور خارجه عمان گفت: در حال حاضر گفت‌وگوهای پیچیده‌ای برای تدوین یک ترتیب بلندمدت که آزادی کشتیرانی را از طریق تنگه هرمز تضمین کند، در جریان است.

وی افزود: مسئولیت همکاری با ایران و جامعه بین‌المللی برای دستیابی به ترتیباتی که آزادی کشتیرانی در تنگه هرمز را تضمین کند، بر عهده داریم.

او بیان کرد: خطرناک‌ترین تهدیدات برای امنیت خلیج فارس از درون آن نمی‌آید، بلکه از تصمیمات و اقدامات بیرون از آن، به‌ویژه در تل‌آویو، ناشی می‌شود.

وزیر خارجه عمان اظهار داشت: باید رابطه با آمریکا بازتنظیم شود تا با واقعیت راهبردی که جنگ آشکار ساخته است، هماهنگ‌تر گردد.

نظرات بینندگان
captcha