کد خبر: ۹۳۱۷۷۳
تاریخ انتشار: ۰۸ : ۱۱ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۵

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: بر ضرورت کاهش تنش و پایبندی به مفاد تفاهم‌نامه ایران و آمریکا، تأکید می‌کنیم/ از تلاش‌ها برای کشاندن عربستان به درگیری در خاورمیانه، نگران هستیم

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان تأکید کرد: پاکستان از تلاش‌ها برای کشاندن عربستان سعودی به درگیری در خاورمیانه ابراز نگرانی می‌کند.
تفاهم‌نامه
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان تأکید کرد: پاکستان از تلاش‌ها برای کشاندن عربستان سعودی به درگیری در خاورمیانه ابراز نگرانی می‌کند.

به گزارش انتخاب، طاهر اندرابی، سخنگوی وزارت خارجه پاکستان گفت: تهدید هر کشتی که پرچم پاکستان را حمل کند، تهدیدی برای امنیت ملی ماست و حق پاسخگویی (واکنش) را برای خود محفوظ می‌داریم.

وی افزود: ما بر ضرورت کاهش تنش و پایبندی به مفاد تفاهم‌نامهٔ اسلام‌آباد تأکید می‌کنیم. پاکستان از تلاش‌ها برای کشاندن عربستان سعودی به درگیری در خاورمیانه ابراز نگرانی می‌کند.

او اظهار کرد: ما بر حمایت خود از امنیت، حاکمیت و تمامیت ارضی عربستان سعودی تأکید می‌ورزیم.

نظرات بینندگان
captcha