پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : مهر: نشست خبری فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت امروز ۶ مرداد ۱۴۰۵ با حضور اصحاب رسانه و خبرنگاران برگزار شد.
مهاجرانی در رابطه با عملکرد صدا و سیما اظهار کرد: صدا و سیما، رسانه ملی و صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران است؛ بنابراین انتظار عمومی این است که به جمهوریت احترام بگذارد، به اسلامیت، اخلاق اسلامی و منش اسلامی پایبند باشد و برای ایران تلاش کند.
وی افزود: بازگرداندن مرجعیت رسمی به داخل، از موضوعاتی است که عملکرد صدا و سیما بر آن تأثیرگذار است. بدیهی است برخی سیاستهای این سازمان میتواند به وحدت ملی آسیب بزند، اما این به معنای نادیده گرفتن تلاش افراد دلسوز در این مجموعه نیست.
سخنگوی دولت گفت: هر رفتاری که برخلاف انسجام ملی، همسو با دشمن و تأمینکننده اهداف دشمن باشد، مغایر منافع ملی است. برای ارائه روایتی کامل از ایران باید همه مردم، مناطق و سلایق کشور دیده شوند و امیدواریم اصلاحات لازم در این زمینه انجام شود.البته رویکرد آقای دکتر پزشکیان مبتنی بر مدارا، تحمل، تذکر و اقدامات ایجابی است و نهادهای نظارتی مانند شورای نظارت نیز وظایف خود را انجام میدهند.